Minden vállalkozás sikerének kulcsa a folyamatos fejlődés és a csapatmunka. Ezeket támogatják a különböző konferenciák, tréningek, workshopok és csapatépítő rendezvények, melyekhez előzetes egyeztetés alapján műszaki, technikai és szakértői szolgáltatást biztosítok.

Eszközparkom rugalmasan használható rendszerekből áll, amelyek segítségével az Ön számára optimális megoldásokat tudunk ajánlani a hang-, fény- és színpadtechnika terén. Munkatársaim jártasak a különféle zenei stílusok hangosításában, színpadok világításában, bel- és kültéri rendezvények lebonyolításában, valamint a médiák, és a színházi előadások kiszolgálásában. Partnereim segítségével a teljes rendezvény lebonyolítását tudjuk segíteni.

MILYEN ZENÉKET JÁTSZOM A RENDEZVÉNYEN?

Egy céges rendezvényen, általában több generációt kell megszólítani a zenénkkel, ezért nem elég tisztában lenni a legújabb zenei trendekkel és slágerekkel, hanem ismerni és szeretni kell az elmúlt 30-40 év zenei termését is.

Rendezvény technikai szolgáltatóként a legfontosabb cél, hogy a technikai háttér kifogástalanul működjön, maradéktalanul eljusson a közönséghez. Ennek érdekében csak a legmagasabb követelményeknek megfelelő eszközöket használok. Hiszek benne, hogy a technikai háttér nem csak szükséges része, de a színvonal és a hatás növelésére alkalmas fontos kelléke minden rendezvénynek.

Categories:

Tags:

2020 FOGLALT IDŐPONTOK