⭐️ Szárazjég ⭐️ Táncolj a felhők felett! ⭐️Szárazjeges füst esküvőre, esküvő DJ, Rendezvény DJ

Ceremóniamester szolgáltatás…

Ha szeretnétek jól érezni magatokat a saját esküvőtökön, akkor egy tapasztalt ceremóniamester nagyszerű segítséget nyújthat számotokra. Ő az a személy, aki rutinból megoldja a problémákat, és még úgy dolgozik, hogy a problémák nagy része el sem következik, mert megelőzi azokat.

Ceremóniamesterként az esküvőtök teljes egészében az együttműködés, a kommunikáció és az élményszerzés céljait szolgálom. Felkészülten érkezem az eseményre, és az előkészítés során a tudásom legjavát adom azért, hogy az esküvő forgatókönyve szerint megvalósítható eseményeket és időrendet tartalmazzon.

Fontos számomra, hogy figyelembe vegyem és összehangoljam a ti igényeiteket, a vendégek kulturális hátterét és a helyszín adta lehetőségeket. A problémás helyzetekre előre felhívom a figyelmet és megoldást is javaslok. Ha szükséges, akár a lehetséges konfliktusokra is felhívom a figyelmet, és segítek azok elkerülésében.

Az esküvőtökön soha semmilyen körülmények között nem fogok olyan eseményt erőltetni, amely nem összeegyeztethető a sajátos stílusotokkal és igényeitekkel. Rugalmasan alkalmazkodom hozzátok és a terveitekhez.

A ceremóniamester szolgáltatásomat egyénileg is kérhetitek, vagy akár DJ + Ceremóniamester kombinációban is. A jelenlétem nélkül az esküvő picit kaotikus lehet, mert hiányzik a rendes ritmus, és a vendégek sem tudják pontosan, mikor mi következik. Ezen kívül mindenféle problémával hozzátok fordulnak, és ti nem tudjátok teljes mértékben kiélvezni azt a napot, amire olyan régóta készültetek.

Gyakran felmerülő kérdés lehet, hogy egy esküvő már úgyis sokba kerül, miért lenne szükség még egy ceremóniamesterre is. Azonban egy jó ceremóniamester vezetése alatt az esküvői program természetes ritmusban halad, és mindenki tudja, mikor mi fog történni. Nektek nem kell aggódnotok, hogy a tervezett programpontok megtartódnak-e, mert a ceremóniamester ott van a háttérben és figyel.

AJÁNLATOT KÉREK

Referenciákat és véleményeket a munkámról itt találsz 🙂

Tags:

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK