Dj Fido – Esküvői Dj zenei stílusai – Milyen zenéket játszom az esküvőn?

Esküvő Dj-ként általában 60-as, 70-es, 80-as, 90-es és a 2000-es évek slágereit, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock klasszikusait, régi és új Magyar slágereket, napjaink kedvenceit, mulatós (lakodalmas) zenéit (ez utóbbit kifejezetten a pár kérése alapján) játszom.

Napjainkban divattá vált, hogy a kemény mag nagy örömére a hajnali órákban napjaink zenéi csendülnek fel.

Milyen hang és fénytechnikát tartalmaz az esküvő dj szolgáltatás?

Ezekkel az eszközzel dolgozom , minden esetben a helyszínhez igazítva.

 • PIONEER professzionális DJ Set
 • Mobil Dj pult előlap
 • 2 db mobilmikrofon + mikrofon állvány a szertartáshangosításhoz
 • 2-4 db JBL top hangfal, állványon + JBL Aktív szubbasszus hangfal. (Ezt mindig a helyszínhez és a vendégek számhoz igazítom.)
 • Chauvet Disco effekt fények (Gigbar 2, Swarm 5)
 • UV LED fények
 • Chauvet LED, robot lámpák, mozgófejes lámpák (ezeket mindig az adott helyhez igazítom)
 • Lézer fénytechnika
 • Chauvet Nimbus – Szárazjéggép – Igazi szárazjéggel dolgozunk, nem ködösítünk…. Ha szeretnétek egy igazán különleges nyitótánccal (First dance) meglepni a családtagokat, barátokat, akkor mindenképpen olvassátok el végig ezt a bejegyzést. Amit ajánlani szeretnék, nektek azzal igazán különlegessé varázsolhatjátok a nyitótáncotokat. Prémiumszolgáltatásunk abban különbözik a többi már ismert megoldásoktól, hogy a normál füstgépek füstje felszáll, míg a szárazjeges gépünk által készített füst a földön marad, így olyan mintha a felhőkön táncolnátok, ezért egyedülálló vizuális élmény mellett, különleges képek és videók készülhetnek rólatok.

Higgyétek el varázslatos élményben lesz részetek!

De mitől is lesz olyan varázslatos?

A szárazjeget nagy tisztaságú, bányászati eljárással nyert szén-dioxidból készítik. A közhiedelemmel ellentétben ez nem a hagyományos jégkockás verzió. A szárazjég tulajdonképpen -78,5 fokos szilárd halmazállapotú gáz.

A gépünkkel másodpercek alatt hozzuk létre azt a bizonyos felhőt, ahol a fellegekben érezhetitek magatokat. Ezzel az effekttel nem csak a nyitótáncot dobhatjuk fel, hanem a buli során fokozhatjuk vele a hangulatot is, hiszen a füst nem száll el, hanem nagyon sokáig a földön marad, és 40-50cm magasságban hömpölyög, így garantáltan egyedi és látványban lesz részetek. A felhőket természetesen több féle színnel megvilágíthatók. Ez az egyik nagy előnye a füstgépekkel szemben.

AJÁNLATOT KÉREK

Mit tartalmaz az esküvő dj munkadíja?

 • Esküvő, Retro vagy Party Dj szolgáltatást 10 órás időtartamra, hosszabbítás lehetséges. Az időtartamot a megbeszélt a zene szolgáltatás kezdési időpontja és az utolsó zenei hang elhangzásáig kell érteni. (A technika be- és leszerelési ideje nem számít bele.)
 • Útiköltséget
 • 1 fő DJ., a jó hangulathoz szükséges professzionális hang- és fénytechnika, és a hozzájuk szükséges állványok, vezérlők, kiegészítő eszközöket
 • Nyitótánc zenei anyagának szerkesztését (flashmob)
 • Az esketési ceremónia hangosítását (bevonuláshoz, az aláíráshoz és a fogadalomtételhez, gyűrűhúzáshoz, a szülők köszöntéséhez, gratulációhoz. Az anyakönyvvezető beszéde alatt pedig halk , instrumentális zenét szoktam játszani)
 • Vacsora alatti halk zenét (klasszikus slágerek – oldies, magyar oldies, retro slágerek)
 • Zenei tippeket. Érdemes külön zenéket választani a szertartáshoz, tortavágáshoz, gyertyafény keringőhöz.
 • Beszerelést, bontást
 • Forgatókönyv minta (segítek megtervezni)
 • Szükség esetén URH-s mikrofon,
 • Laser, köd-, buborékgép stb. (Nem tartalmazza az alapcsomag
 • Segítek eszközeimmel, tapasztalataimmal

LED-es fényeffektekkel tedd színesebbé rendezvényeid!

 • Kis csomag:
  • 8 db speciális LED lámpával és a szükséges kiegészítő eszközökkel
 • Nagy csomag: 
  • 14 db speciális LED lámpával és a szükséges kiegészítő eszközökkel

AJÁNLATOT KÉREK

Műsorvezető (“Partimester”) feladatok ellátása:

 • Amit a DJ pult mögül meg lehet valósítani!
 • Egész estés konferálás: a „vendégek tájékoztatása”, játékok, csokor, harisnyakötő eldobás, torta, Menyasszonytánc, stb. levezetése.
 • Ceremóniánál, ha én hangosítok, “Partimester” feladatok, vendégek tájékoztatása

Sok-sok esküvő, céges és magán parti tapasztalata alapján állítottuk össze ajánlatunkat.

Vajon ki legyen a diszkós? Pár tanács, miként kerüljétek el az olcsó vagy rámenős dj-k csapdáit!

Az előkészületek fontossági sorrendjét nézem, akkor egy esküvőre a zene az egyik legfontosabb dolog.
A párok elmondása szerint, általában az ajánlatkéréseitekre több ajánlat érkezik, amiből igen nehéz választani. Mire is figyeljünk?

Amint megtaláltuk a nekünk is szimpatikus Dj-t, minden esetben célszerű az esküvő tervezett helyszínén találkozni vele. Általában az első személyes találkozó és megbeszélés alapján el tudjuk dönteni, hogy szeretnénk-e rábízni a lagzit vagy még sem. Ilyenkor a lemezlovassal átbeszéljük a tervezett forgatókönyvet, az esküvő menetét, a kölcsönös elvárásokat és megállapodunk a vállalási díjról, minden részletre kiterjedően.

Mennyi lehet egy lemezlovas munkadíja?

Az esküvőszervezők kalkulációi szerint az esküvői zene szolgáltatási díja, az egész esküvő költségvetésének kb. 10%-át teheti ki igényektől és extra szolgáltatásoktól függően, de minimum 80.000,- HUF-tól kezdődik! Lehet, hogy egy zeneszolgáltató kedvezőbb árú ajánlatot küld a részetekre, mint a versenytársak, azonban óvakodjunk a gyanúsan olcsó és a mindent megígérő Dj-től.

Költséghatékony megoldás Dj-t választani hiszen egy embert kell fizetned 3-4-5 helyett, és ez az összeg általában, nem éri el egy színvonalas, ám drága zenekar tarifáját.

Hogyan lehet szerződést kötni?

Az szolgáltatásról mindkét félnek megfelelően írásba is foglalom a szerződési feltételeket, melyhez Szerződésmintát tudok küldeni kérésre.

Mitől jobb egy esküvő Dj., mint egy zenész vagy zenekar?

Egy Dj., akár több ezer zeneszámot is el tud vinni egy-egy esküvőre, nem tart szünetet, a vacsora kezdetétől a buli végéig folyamatosan szól a zene, nincsenek negyedórás szünetek, amik félbevágnák a fergeteges hangulatot!

Elgondolkodtál azon, hogy a kedvenc dalodat, amit a zenészek nem igazán ismernek, vajon, hogy fogják eljátszani?

Egy Esküvő Dj-nél nincsenek hamis hangok és elrontott dalszövegek, legyen az 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock klasszikusai!

Fényfestés…

 • Az esküvői dekorációt igen hangulatossá teheti a fényekkel való játék (fény, falfestés). Minden helyszín más, a helyszín pontos elemzését követően tudjuk megtervezni a látványelemeket és az ehhez kapcsolódó ajánlatot.

Milyen zenét játszom a menyasszonyi tánc alatt?

Maga a zene friss csárdás, lakodalmas, mulatós, műzenei eredetű gyors csárdás. De ha van elképzelésed, vagy épp kedvenc számod amire szeretnél, szeretnétek táncolni, annak sincsen akadálya.

AJÁNLATOT KÉREK

Milyen retro zenéket játszik egy esküvő dj?

A teljesség igénye nélkül, majdnem száz dal amit mindenki ismer 🙂

4F Club – Balatoni láz 4F Club – TangaApostol – Eladó kiadó most a szívem Apostol – Nincs szerencsém a szerelemben Aradszky László – Isten véled édes Piroskám Aradszky László: Annál az első ügyetlen csóknál Auth Csilla – Jól vagyok és pont Back II Black – Nanenane Balázs Fecó: Évszakok Beatrice – 8 óra munka Beatrice – Azok a boldog szép napok Bergendy – Iskolatáska Bergendy Együttes – Darabokra törted a szívem Bonanza Banzai – Induljon a banzáj Bródy János – Földvár felé, félúton Charlie – Az légy, aki vagy Corvina – Énekelsz, kislány Cserháti Zsuzsa & Charlie – Száguldás Porsche szerelem Demjén Ferenc – Darabokra törted a szívem Dolly Roll: Elpattant egy húr Dolly Roll – Lollypop Echo: Gondolsz-e majd rám Edda – A körEdda Művek – Elhagyom a várost Ella Miki – A Tenkes kapitánya Első Emelet – A film forog tovább Emilio – Ne nézz vissza rám Express együttes Ó, egy kis csók Fenyő Miklós – Made In Hungária Fenyő Miklós – Napfény a jégen Fiesta – Aki elmegy ugye hazatér FLM – Megtalállak még Geg – Szólj rám Generál – Csöngess be hozzám jóbarát Halász Judit – Boldog születésnapot Happy Gang – Sokáig voltam távol Harangozó Teri: Minden ember boldog akar lenni Harangozó Teri – Minden nap Hevesi Tamás – Ezt egy életen át kell játszani Hip Hop Boyz – A hegyekben fönn Hofi – Lazítani Hollós Ilona : Megáll az idő Hóvirág duó: Drága Nagymami Hungária – Casino Twist Hungária – Ciao Marina Hungária – Csavard fel a szőnyeget Ihász Gábor – Állj meg kislány Ihász Gábor – Múlnak a gyermekévek Illés – Amikor én még kissrác voltam Illés: Az utcán Illés – Itt állok egymagamban Karthago-Requiem Kerozin – Dádádá KFT – Afrika Kimnowak – Gyémánt Kiwi – Lila fellegek Komár László – Mambo Italiano Komár László – Mondd kis kócos Koncz Zsuzsa – Miszter Alkohol Koncz Zsuzsa – Nincsen olyan ember Koncz Zsuzsa – Rohan az idő Koncz Zsuzsa és Gergely Ágnes – Gézengúz Koós János: A kislány a zongoránál Kovacs Eszti – Eperfagyi Kovács Eszti – Pancsoló kislány Kovács Kati – Ha legközelebb látlak Kovacs Kati – Nem leszek a játékszered Kovács Kati – Indián nyár Kovács Kati – Találkozás egy régi szerelemmel Kovács Kati – Úgy szeretném meghálálni LGT – Jóbarátok vagyunk Máté Péter – Egy darabot a szívemből Máté Péter – Úgy várom, jössz-e már Máté Péter – Zene nélkül mit érek én Metró – Citromízű banán Metro – Mi fáj Mr Rick – Szállj csak szállj Napoleon Boulevard – Júlia nem akar a földön járni… Napoleon Boulevard – Legyetek jók ha tudtok Napoleon Boulevard – Szállj velem Neoton Família – Don Quijote Neoton Família – Ha szombat este táncol Németh Lehel – Egyedül a tóparton Kicsit szomorkás – Német József Omega – Fekete pillangó Omega – Gyöngyhajú lány Omega – Ha én szél lehetnék Orsi – Ha lemegy a nap Pa-Dö-Dő – Úszkálunk Poór Péter – Fekete vonat Republic – Repül a bálna Skorpió – Azt beszéli már az egész város Soltész Rezső: Szóljon hangosan az ének Szandi – Fenyő Miklós: Lesz twist, igen Szécsi Pál – Csak egy tánc volt Toldy Mária – Más ez a szerelem Vámosi János – Csinibaba V-tech: Merre jár a Boldogság? V’Moto-Rock – Angyallány Zalatnay Sarolta – Hol jár az eszem Zalatnay Sarolta – Nem vagyok én apáca Zalatnay Sarolta – Nem várok holnapig Zalatnay Sarolta – Szervusztok régi barátok Zoltán Erika – Túl szexy Zoltán Erika és Kiki – Nekem férfi kell Zoltán Erika: Szerelemre születtem

Útiköltségről

Pécs területén belül nem kell fizetni útiköltséget. Pécs 30km-es területén kívüli rendezvényhelyszínek esetén az útiköltséget az oda-vissza útra számolunk. Az ár megegyezés kérdése.

AJÁNLATOT KÉREK

Categories:

2020 FOGLALT IDŐPONTOK