WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Több 300 száz esküvővel, számtalan klubos fellépéssel, céges és egyéb magánrendezvénnyel a hátam mögött, közel két évtizede jelen vagyok ezeken a területeken. Számos klub és fesztivál állandó fellépőjeként, magamat a minőségi, közép árkategóriájú szolgáltatók közé sorolom. Az ajánlatomban 100%, ár és minőség garanciát adok, rejtett költségek nélkül! Felszerelésem és zenei-táramat folyamatosan fejlesztem, saját professzionális hang és fénytechnikával és speciális szárazjég effekttel rendelkezem.

1989-ben álltam először a Dj pultba, Dj Fido néven, azóta kisebb nagyobb szünetekkel számtalan rezidenciám volt Baranyában, a kisebb cluboktól a nagyokig. Számos alkalommal is lehetőségem volt fellépni, nem kis sikerrel Pécsett, a Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai P.G.   által fémjelzett DISCO’S HIT partikon. , Lehetőségem nyílt olyan neves előadók előtt vagy után közvetlenül játszani a szettjeimet, mint Sterbinszky, Strong R., Szecsei Apátok, Jackwell, Stripe, Katapult Dj All Star, BeatJoy, Bahlzack, Deep Junior, Purebeat, Jauri! 

Fotók, videók az Esküvői Dj munkáimról…

A referenciamunkáinkhoz kapcsolódó fotókat  a FACEBOOK PAGE FOTO galériában gyűjtöttem össze, mely a teljesség igénye nélkül kerültek feltöltésre! Az alábbi linkre vagy a képre kattintva a videókat, a FACEBOOK PAGE VIDEO és a VIMEO galériámban találod meg!

 

 

 

 

Categories:

Tags:

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK