DJ Szolgáltatás esküvőre, rendezvényre…

Köszönjük az érdeklődést és gratulálok az esküvőtökhöz! A Pécsi Esküvő DJ csapata örömmel áll rendelkezésetekre, hogy egyedi és kiváló hangulatú estét teremtsen számotokra. Több mint 200 pár írásos ajánlása és az ESZSZÉ általi minősítésünk biztosítja, hogy a legnagyobb slágerekkel teli, személyre szabott és egyedi estét kínáljunk nektek.

Az ajánlatkérés során kérném, hogy minél több releváns információt adjatok meg, hogy pontosan tudjuk megtervezni a részletek ismeretében az igényeiteknek megfelelően összeállítani a megfelelő szolgáltatást, ajánlatot. Bízunk benne, hogy a szakértelmünkkel és a széleskörű szolgáltatásainkkal megnyerhetjük a bizalmatokat, és lehetőséget kapunk, hogy emlékezetessé varázsoljuk a rendezvényetek.

Megértjük, hogy az idő pénz, és mi arra törekszünk, hogy hatékonyan és gyorsan válaszoljunk az igényeidre. Várjuk az ajánlatkérést, és garantáljuk, hogy a lehető leghamarabb válaszolunk rá!

Blank Form (#1)

Az adatkezelési szabályzatunk, ITT érhető el.

Ha bármilyen hibaüzenetet kapnál az ajánlatkérő űrlap beküldésekor, kérlek, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk és válaszolunk az esetleges kérdéseidre. Hívj minket a jobb sarokban lévő zöld telefongombra kattintva, vagy írj nekünk közvetlenül itt vagy a levelezőrendszeredből a pecsieskuvodj@gmail.com mailcímre.

Profi esküvő DJ szolgáltatás, céges és magán rendezvények hangosítása, szertartáshangosítás, szárazjég effekt, fényfestés a teljes térben…

Szeretnélek megkérni, hogy nézd majd át a spam vagy levélszemét mappádat is, mert előfordulhat, hogy az általam küldött árajánlat ott helyezkedik el automatikusan. Minden esetben válaszolok az árajánlatokra és kérdésekre 48 órán belül. Ha nem kapod meg a válaszlevelet hosszabb ideig, akkor kérlek, ellenőrizd a spam mappádat is.

Az ajánlatkérés után találkozunk személyesen, ahol átbeszéljük az esküvőn elhangzó zenei stílusokat és a hang- és fénytechnikai igényeket. Ha szeretnél előzetesen találkozni és utána ajánlatot kérni, kérlek, kérj találkozót. Azt kövezően egy kellemes kávé mellett nyugodt környezetben megbeszélhetjük az elképzeléseiteket.

A találkozó teljesen ingyenes és kötelezettségmentes!