Profi esküvő DJ szolgáltatás, céges és magán rendezvények hangosítása, szertartáshangosítás, szárazjég effekt, fényfestés a teljes térben… Kérlek, az ajánlatkérésednél minél több releváns információt adj meg részemre, ebben az esetben garantáltan versenyképes ajánlatot fogok küldeni.

Töltsd ki 2 perc alatt az ajánlatkérő űrlapot, és hamarosan érkezik az ajánlatom!

Ha hiba üzenetet kapnál, kérlek hívj a +36202250206 telefonszámon vagy közvetlenül ide tudsz levelet írni: pecsieskuvodj@gmail.com FIGYELEM!

Előfordulhat, hogy az általam küldött árajánlat a SPAM vagy Levélszemét mappába kerül automatikusan.

Kérlek, hogy ha hosszabb ideig nem kapsz tőlem válaszlevelet akkor ellenőrizd a SPAM mappádat. Minden esetben 48 órán belül válaszolok az árajánlatokra vagy a kérdésekre egyaránt!

GDPR szabályzatot itt éred el https://pecsieskuvodj.hu/category/impresszum/ Amit az ajánlatkéréshez minden esetben adjatok meg! (Információk hiányában nehéz versenyképes ajánlatot tenni.)
  • Dj ajánlatot szeretnél kérni?
  • Esemény/esküvő időpontja?
  • Hol lesz az esemény / esküvőd (város, utca, házszám)?
  • Milyen jellegű helyszínen (étterem,  sátor, szálloda, stb)?
  • Milyen jellegű zenét szeretnél az esküvődön (mulatós zene, retroparty, latin, 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock klasszikusai)
  • Hány fősre tervezitek az esküvőt?
  • Várhatóan mettől meddig tart az esemény?
  • Szertartást kell-e hangosítani? Ha igen akkor hol? Az esküvő vagy más helyszínen?

FIGYELEM! Előfordulhat, hogy az általunk küldött árajánlat a SPAM vagy Levélszemét mappába kerül automatikusan. Kérlek, hogy ha hosszabb ideig nem kapsz tőlem válaszlevelet akkor ellenőrizd a SPAM mappádat. Minden esetben 48 órán belül válaszolok az árajánlatokra vagy kérdésekre egyaránt!

Ajánlatkérést követően minden esetben (akár többször is) találkozok a párokkal, ahol az esküvőn elhangzásra kerülő zenei stílusokat, hang és fénytechnikai igényeket átbeszéljük. Ha előbb személyesen szeretnél velem találkozni akkor kérj találkozót, ahol egy kávé mellett, nyugodt környezetben megbeszélhetjük mire van szükségetek. A találkozó semmilyen kötelezettséggel, költséggel nem jár!