Esküvő DJ szolgáltatás Szekszárd. Pécsi Esküvői DJ-ként egyre többször esküvőzöm a Szekszárdi Bodri pincészetben. Kijelenthetem, ez a festői környezet tökéletes helyszíne az esküvőknek. Itt minden adott, hogy tökéletes legyen a nagy nap.

A Bodriban az esketési szertartás több helyszínen is megtartható. Lehetséges a  Bodri birtok kápolnájában vagy a fedett teraszon is. A Roséterasz, a völgy aljában helyezkedik el, a kis tó mellett, hatalmas fák ölelésében, igazi szőlőhegyi romantikával megspékelve, árnyékolókkal.

A pazar környezet miatt az egyik legkedveltebb esküvői szertartás helyszín. 120 négyzetméteres, 100 fő befogadására alkalmas teraszt fakorláttal vették körül és Erdélyből származó berendezési tárgyakkal, textilekkel tették még hangulatosabbá. Rossz idő esetén a szertartást a kápolnában szoktuk megtartani, a hangosítás telepítéséhez minden infrastruktúra adott.

Az esküvői vacsora helyszínén a táncteret, a falakat, sarkokat, a helyszínen fixen telepített LED-es színező lámpák mellé további LED lámpákkal festem meg. mert így nagyon sokat tesz hozzá a látványhoz.

Világosak a falak, a boltívek, ezért a meleg, vagy hideg színű fénycsíkok tömege kellően feldobja a helyszín arculatát,  a DJ pult + előlap, a tánctérre  szoktam telepíteni, melyek mellé pluszban UV lámpákat is szoktam elhelyezni. A fényfestéshez kb. 25-40db lámpa LED lámpa szükséges. Ezzel a hatással még hangsúlyosabban lehet színezni a termet, de szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak ellenkező esetben nagyon kevés fényük maradna a lámpák hiányából fakadóan.

Természetesen a tánctérre hang vezérelt fénytechnika fényeivel fokozom a hangulatot.

A nyitótánchoz itt is nyugodtan lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), a tánctér mérete bőségesen elég akár 200 fős esküvőre is. A rendezvénytér 60-200 fős esküvőre lehet megfelelő, az asztalok elhelyezésétől is nagyban függ a befogadóképesség (fésű alakzatban, vagy körasztal). Az étterem igényes kialakítása és tágas terei tökéletesen alkalmasak esküvők, illetve lakodalmak megtartására, akár 100-200 főre is. A külső – belsőterek kialakítása egyedi, de mégis exclusive, Tolnában a Bodri Birtok az egyik legszebb esküvői helyszín, több lehetséges rendezvénytérrel, saját kápolnával, teraszokkal.  A násznép méretéhez és az időjáráshoz  mérten lehet választani, hogy melyik tereket szeretnétek igénybe venni. Minden csak a fantáziádon múlik.

A Bodri pincészetet ajánlani tudom mindenki figyelmébe, a konyhájuk a klasszikus lakodalmi ételeken túl egyedi igényeket is ki tud elégíteni előzetes egyeztetés alapján. Kimagasló technikai felszereltséggel, kiváló catering szolgáltatással, és rutinos rendezvényes csapattal rendelkeznek. Rendezvénytermük a legkorszerűbb légtechnikai berendezéssel van ellátva, mely folyamatosan akár több fokozatban is cseréli, frissíti a kívánt hőfokon a levegőt.

Nincsen hangerőkorlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul, a táncosmulatság addig tarthat a Bodriban ameddig TI szeretnétek.

A technika be és kipakolása egyszerű, jól megközelíthető. A helyszínt, autóval kiválóan meg lehet közelíteni, sok parkolóval rendelkezik, a Bodri borbirtok nyitott terei ideálisak a fotózkodásra. A birtokon jelenleg 4 vendégház áll rendelkezésetekre, összesen 25 szobával és 6 luxus apartmannal, 79 férőhellyel, őrzött parkolóval.

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK