WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő a Corso Hotelben.

Esküvő DJ szolgáltatás Pécs. Pécsi Esküvői DJ-ként az elmúlt  években több alkalommal is esküvőztem a pécsi Corso Hotelben.

A tapasztalataim alapján nyugodtan állíthatom, hogy a Corso Hotel az a hely, ahová Dj-ként, minden alkalommal úgy érkezem, ez nem csak egy helyszín a sok közül, hanem annál sokkal több. Miért is? Ha álomesküvőt szeretnél a legjobb választás a Corso Hotel.

Elfogultság nélkül elárulom nektek, a Corso  Hotelben minden adott, hogy tökéletes legyen a nagy napotok. Esküvői Dj-ként sok helyen járok az országban, de ezt a közvetlenséget itt Pécsen nem sok helyen tapasztalni, ezt a korrekt hozzáállást nem mindenhol kapjuk meg, mi esküvő szolgáltatók.

Két rendezvényhelyszínnel rendelkeznek, az egyik 60 fő befogadására alkalmas, a másik pedig egy 150 fős konferencia terem.

Ha téli hangulatú ceremóniára vágysz, esetleg, rossz idő esetén, amikor külső helyszínre volt eredetileg tervezve az esketési szertartás, áthidaló helyszínként tökéletesen alkalmas a Corso Hotel. Az esküvő szertartás hangosítása tökéletesen kivitelezhető, hogy a leghátsó sorokban is hallhatóak legyenek azok a bizonyos IGENEK! Kiváló helyszín ehhez konferencia termeik tágas előtere illetve éttermük is. Külső – belsőtereik kialakítása exclusive. A rendezvényterük és az épület egyes elemei, eldugott sarkai kiválóan alkalmasak a polgári szertartást követő fotózásra is.

A Corso Hotel, Pécs egyik legkedveltebb esküvői helyszíne, melyen esküvő DJ-ként nem is csodálkozom, mert ezen a helyszínen nem szükséges méregdrága dekorációra költened, mert az étterem  stílusa és környezete, alapból megteremti az esküvő meghitt hangulatát. A falak fehérek, a nagy belmagasság mellett a fénytechnika szempontjából kiegészítésként a táncteret, a falakat, sarkokat, további LED lámpákkal fényezem be, mert így nagyon sokat dob a látványon. Véleményem szerint az étterem hangulata tovább fokozható a meleg vagy hideg színű fényekkel, mindez megbeszélés kérdése, hogy mit szeretnétek. A padló, szőnyeggel borított, a tánctér pedig ahogy illik, parkettával borított, így tökéletes harmónia.

A rendezvényterükben a DJ pult + előlapot a tánctér közvetlen kapcsolattal a tánctérhez közel szoktam telepíteni. A fényfestéshez az egyedi kéréseket figyelembe véve kb. 20-40db lámpa LED lámpa szükséges. Ezzel a hatással még hangsúlyosabban lehet színezni a termet és a táncteret, de szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak ellenkező esetben nagyon kevés fényük maradna a lámpák fényerejéből fakadóan, ha mindent lekapcsolnának a vendégek. A hely adottságából fakadóan könnyedén szakaszolható a fények lekapcsolása, így a telepített fények jobban érvényesülnek, ez elkészült fotókon, videókon. Természetesen a belmagasságot kihasználva a tánctérre irányított kellő mértékű hangerővel és vezérelt fénytechnika fényeivel fokozom a hangulatot, a megrendelő elképzelésének megfelelően.

Az étkezésnél lehetőség van svédasztalos, tányér-vagy tálszervizes étkezés választására, így eldönthetitek, melyik Nektek a legmegfelelőbb megoldás. Lehetőséget biztosítanak próbaétkezésre is. Szállodájuk ingyenesen biztosítja a welcome drinket, ill. az éjféli vacsorához kínált saláta köreteket. Korlátlan standard italcsomagjuk szintén a Ti igényeitek szerint alakíthatóak.

A nyitótánchoz, gyertyafénykeringőhöz lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), ami kiválóan mutat a tánctéren is. A tánctér mérete bőségesen elég akár 140 fős esküvőre is. A szárazjeges effekt nem összekeverendő, az olcsó, gagyi füstfolyadékkal elkészítettet füsttel, mert ez utóbbi nem nagyon alkalmazható itt a tűzjelzők végett. A rendezvényterük 60-150 fős esküvőre lehet megfelelő, az asztalok elhelyezésétől függően.

A Corso Hotelt kifejezetten ajánlani tudom mindenki figyelmébe, a konyhájuk a klasszikus lakodalmi ételeken túl egyedi igényeket is ki tud elégíteni előzetes egyeztetés alapján. Az esküvői vacsorájukat, én speciel imádom, mert utánozhatatlan kulináris élmény a Bodonyi Attila, mesterszakács által elkészített menüsor. Közvetlenül a vendégtér mögött található a konyha, így azonnal frissen érkeznek a finom ételek, szakképzett és profi felszolgálóik által. Kimagasló technikai felszereltséggel, kiváló catering szolgáltatással, és rutinos rendezvényes csapattal rendelkeznek .

Nincsen hangerőkorlát ami általában a nagy városok sűrűn lakott városrészein előfordul, a táncosmulatság addig tarthat ameddig TI szeretnétek.

A rendezvénytechnika be és kipakolása viszonylag egyszerű, jól megközelíthető, jól mozgatható. A helyszínt, autóval kiválóan meg lehet közelíteni, nincsenek akadályozó tényezők.

AJÁNLATOT KÉREK

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK