Esküvő a Laterum Hotelben . Esküvő DJ szolgáltatás Pécsen. Közel 10 éve, hogy pécsi Esküvői DJ-ként a Laterum Hotelben is évről évre esküvőzöm. Pécsen az egyik ilyen kedvenc helyszínem, szinte hazajárok, mert mindenkit ismerek az itt dolgozók közül.

A belsőterek mindegyike (kettő terem is van) modern kivitelű, a ceremónia hangosítására kizárólag beltérben van lehetőség.

A Laterum Hotelben, akár két esküvőt is megtudnak rendezni egy időben, két szinten (földszint, emelet) anélkül, hogy a két násznép összekeveredjen.

A földszinti étteremben található tánctérnél, a fehér falakat, sarkokat, LED-es színező lámpával festem meg. Látványban sokat tesz hozzá a a magenta + halványsárga színű fénycsíkok tömege, az üveg felületek elé UV lámpákat szoktam elhelyezni.

Az emeleten megtartott esküvők esetében pedig sötétebb falak vannak, így azokat egy gyengébb hideg fehér fénnyel festem meg.

A szárazjeges effektet, akár az esketési ceremónia alatt is használhatjuk a bevonulás alkalmával. Nincsen hangerő korlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul.

Ahogy eljön az este, a LED-es színező lámpák fénye is felerősödik és átfesti a termet és annak oszlopait, bejáratát. Mindig varázslatos látvány nyújt, szép képek és videók készülhetnek.

A Laterum Hotelben az emeleti rendezvényterem esetében, addig tart a mulatság amíg a násznép szeretné, itt nincsenek korlátozások, de a földszinti rendezvényterem esetében, legkésőbb  hajnali fél-ötkor be kell fejezni a rendezvényt.

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK