WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő DJ szolgáltatás Pécsen. Közel 10 éve, hogy pécsi Esküvői DJ-ként a Laterum Hotelben is évről évre esküvőzöm. Pécsen az egyik ilyen kedvenc helyszínem, szinte hazajárok, mert mindenkit ismerek az itt dolgozók közül.

A belsőterek mindegyike (kettő terem is van) modern kivitelű, a ceremónia hangosítására kizárólag beltérben van lehetőség.

A Laterum Hotelben, akár két esküvőt is megtudnak rendezni egy időben, két szinten (földszint, emelet) anélkül, hogy a két násznép összekeveredjen.

A földszinti étteremben található tánctérnél, a fehér falakat, sarkokat, LED-es színező lámpával festem meg. Látványban sokat tesz hozzá a a magenta + halványsárga színű fénycsíkok tömege, az üveg felületek elé UV lámpákat szoktam elhelyezni.

Az emeleten megtartott esküvők esetében pedig sötétebb falak vannak, így azokat egy gyengébb hideg fehér fénnyel festem meg.

A tikkasztó melegben sincsen gond, a klimatizálásnak és az étteremben dolgozó cateringes kollégáknak köszönhetően, akik hideg italokkal látják el a vendégeket az est teljes részében.

Az esküvői menü kapcsán, általában mi, szolgáltatók ugyan azt szoktuk kapni mint a násznép, de ez a páron múlik. Az esküvői vacsora a Laterum Hotelben mindig ízletes,  amibe én személy szerint nem tudok belekötni. A tortákat, süteményeket svédasztalon tálalják.

A nyitótánchoz itt nyugodtan (ezt korábban egyeztetem a helyszínnel) lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), a földszinti tánctér mérete bőségesen elég, akár 130 fős esküvőre is. Az emeleti terem akár 80-200 fős esküvőkre is megfelelő lehet, de ez asztalok elhelyezésétől is nagyban függ a befogadóképesség (fésű alakzatban, vagy körasztal).

Ha kisebb a létszám, abban az esetben, a földszinti terem jöhet számításba, mert itt a terek szakaszolhatóak, ezzel csökkentve a tánctér méretét (20-130 fő).

A szárazjeges effektet, akár az esketési ceremónia alatt is használhatjuk a bevonulás alkalmával. Nincsen hangerő korlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul.

Ahogy eljön az este, a LED-es színező lámpák fénye is felerősödik és átfesti a termet és annak oszlopait, bejáratát. Mindig varázslatos látvány nyújt, szép képek és videók készülhetnek.

A Laterum Hotelben az emeleti rendezvényterem esetében, addig tart a mulatság amíg a násznép szeretné, itt nincsenek korlátozások, de a földszinti rendezvényterem esetében, legkésőbb  hajnali fél-ötkor be kell fejezni a rendezvényt.

Összességében elmondható, hogy mégis minden fáradozást megér egy sikeres esküvő lebonyolítása a Laterumban, és a boldog, elégedett pár elégedett mosolya. Számunkra a legfontosabb, hogy mindenki jól szórakozzon és elégedetten távozzon másnap.

 

Categories:

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK