Esküvő DJ szolgáltatás Bükkösdön. Pécsi Esküvői DJ-ként számtalan alkalommal esküvőztem már a Bükkösdi Öko Parkban. Elárulhatom nektek, ez a festői környezet tökéletes helyszíne az esküvőknek, Dj-ként szívesen jövök ide. A párok rengeteg lehetséges helyszín közül választhatják ki a szertartás, a vacsora és a parti helyszínét.

Az Öko Parkban az esketési szertartás megtartható zöldövezetben a kútnál, nagy fák árnyékában, ha pedig rossz idő lenne akkor a Pajtában. A Pajta és a zöldövezetben található esketési helyszín, a völgy aljában helyezkedik el,  hatalmas fák és erdők ölelésében, kerekeskúttal, igazi falusi romantikával megspékelve. A pazar környezet miatt az egyik legkedveltebb esküvői szertartás helyszín, ahol többféle bútor közül választhatsz.

Az esküvői vacsora helyszíne lehet a Pajta vagy a Galagonya étterem. A Galagonya étteremben a táncteret, a falakat, sarkokat, a helyszínen fixen telepített LED-es színező lámpák mellé további LED lámpákkal festem meg. mert így nagyon sokat tesz hozzá a látványhoz. Világosak a falak, ezért a meleg, vagy hideg színű fénycsíkok tömege kellően feldobja a helyszín arculatát,  a DJ pult + előlap, a tánctérre  szoktam telepíteni, melyek mellé pluszban UV lámpákat is szoktam elhelyezni. A fényfestéshez kb. 20-40db lámpa LED lámpa szükséges.

Ezzel a hatással még hangsúlyosabban lehet színezni a termet, de szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak ellenkező esetben nagyon kevés fényük maradna a lámpák hiányából fakadóan. Természetesen a tánctérre hangvezérelt fénytechnika fényeivel fokozom a hangulatot.

Sajnos az épület tervezésénél nem vették figyelembe, hogy a tánctér egy légtérben legyen a vacsora helyszínével, így sajnos a vendégek hajlamosabbak arra, hogy inkább beszélgetéssel töltsék el az estét, mert nem látnak rá közvetlenül a tánctérre. Ezért itt fontos a pár aktivitása is, mert gyorsan egy beszélgetős este kerekedhet az esküvőből. Az étterem teraszáról lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetünk.

A Pajtában egy kicsit más a helyzet. Egy légtérről beszélhetünk, az építmény fából készült, nagy belmagassággal, tágas térrel, vidéki hangulatot varázsolva, jól fényezhető hely, de itt mindenképpen kellenek a már korábban említett LED fények. Ha ezeket nem telepítenénk, a fotós, az éj beálltával elvérzik.

A nyitótánchoz a Pajtában és a Galagonya étteremben lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus).  A Pajtában tánctér mérete bőségesen elég akár 160 fős esküvőre is, míg a Galagonya étterem rendezvénytere 20-80 fős esküvőre lehet megfelelő, az asztalok elhelyezésétől is nagyban függ a befogadóképesség (fésű alakzatban,vagy körasztal). Ha kisebb az esküvő, akkor egy légtérbe helyezhető a tánctér a Galagonyában.

Az étterem igényes kialakítása és tágas terei, vagy a Pajta, tökéletesen alkalmasak esküvők, illetve lakodalmak megtartására. A külső – belsőterek kialakítása egyedi, de mégis magában hordozza a tájegység stílusát. Baranyában az egyik legszebb zöldövezeti esküvői helyszín, több lehetséges rendezvénytérrel, teraszokkal, medencével.

A násznép méretéhez és az időjáráshoz  mérten lehet választani, hogy melyik tereket szeretnétek igénybe venni. Minden csak a fantáziádon múlik.

Az esküvői vacsorát (menüt) a Galagonya étterem shéfje készíti el, mely mindig ízletes. A tortákat, süteményeket, röviditalokat svédasztalon tálalják a násznép nagy örömére.

A Bükkösdi Őko Parkot ajánlani tudom azon párok figyelmébe, akik szeretik a vidéki hangulatot. Az Öko Park konyhája a klasszikus lakodalmi ételeken túl egyedi igényeket is ki tud elégíteni előzetes egyeztetés alapján. Kiváló technikai felszereltséggel, catering szolgáltatással, és rutinos csapattal rendelkeznek. Rendezvénytermük a légtechnikai berendezéssel van ellátva, mely folyamatosan akár több fokozatban is cseréli, frissíti a kívánt hőfokon a levegőt. A Pajta nem klimatizált.

Az Okö Parkban nincsen hangerőkorlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul, az esküvődön a táncosmulatság addig tarthat ameddig szeretnétek.

A technika be és kipakolása egyszerű, jól megközelíthető. A helyszínt, autóval kiválóan meg lehet közelíteni, zárt parkolóval rendelkezik. Az ÖKO Park nyitott terei kiválóak a fotózkodásra.

Összességében kiváló helyszínnek tartom a Bükkösi Öko Parkot. A leány- és legénybúcsúkra kiváló szállást, wellnesst, bográcsozást, grillpartyt kínálnak!

 

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK