WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő a Barabás Villában. Esküvő DJ Budapest.

Pécsi esküvő DJ-ként hétről hétre esküvőzöm az országban, sok helyen megfordulok, mint ahogy a budapesti Barabás Villában is. Dóri & Balázs még 2019-ben kért fel, hogy én legyek nagy napjuk hangulatfelelőse, melyet nagy örömmel vállaltam.

Dj Fido - DJ Szolgáltatás Budapest

DJ Szolgáltatás Budapest

A Barabás Villa a XII. kerület hivatalos házasságkötő terme, ezért lehetőség van a polgári szertartás helyben történő megtartására, melyet Dóri & Balázs az eredeti terveikben ide is tervezett. A Covid-19 közbeszólt és át kellett ütemeznünk az esküvőt egy későbbi időpontra, ellenben a  polgári esküvőjüket a kitűzött időpontban megtartották, így már csak a templomi esküvőjük és az azt követő parti volt már csak hátra, vártuk, hogy az esküvők zöld jelzést kapjanak, és végre eljött a nagy nap, indulhatnak a rendezvények.

Dj Fido

Esküvőre DJ budapest

A Barabás Villa, mint esküvői helyszín, csodálatos helyen, fantasztikus külső és belsőterekkel rendelkezik, a hangosítás szempontjából nem visszhangzik a rendezvénytér, a parti szempontjából és fotózás szempontjait tekintve előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, személy szerint én épp a rendezvénytermükben tartott esküvőn tapasztaltakat tudom veletek megosztani.

DJ Fido - DJ szolgáltatás

DJ szolgáltatás Budapest

A Villaépület mögött elhelyezkedő Rendezvényterem kiváló helyszínt biztosított az esküvői vacsoráknak. A hozzá tartozó előtér állófogadás tartására nyújtott lehetőséget, Dóri & Balázs a körasztalos elrendezést választotta, tökéletes eleganciával.

A Barabás Villa rendezvénytermében a falakat, sarkokat, LED-es színező (itt hideg fehér fényeket használtam) lámpával festettem meg. mert tudtam, hogy látványban sokat tesz hozzá  fénycsíkok tömege és a fotókon nagyon jól fog visszaköszönni a fényekkel való játék.

Érkezésünkkor nagy meleg volt, a klimatizálásnak köszönhetően, tökéletes volt  a hőmérséklet a vacsora és az azt követő parti idején. Sajnos itt a pár nem kérte a szárazjeges effektet, pedig nagyon jól mutatott volna. Nincsen hangerő korlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul, de nem is volt szükség az iszonyatosan nagy hangerőre, mert a násznép mérete 60 fő volt.

Az esküvői vacsora felszolgálása profi volt,  amibe én személy szerint nem tudok belekötni. A tortákat, süteményeket svédasztalon tálalták. Látszott, hogy a cateringes csapat érti a dolgát.

Véleményem szerint a Barabás Villa rendkívül jó esküvői helyszín, ezért csak ajánlani tudom, a későbbiekben szívesen térek vissza.

Negatív a szolgáltatók szempontjából:

Érkezésemkor jelezték, hogy ha ki akarok pakolni, akkor van 15 percem, mert a teraszon és az esketési termükben nagy üzem van, és nem engedélyezik a bepakolást. Így rohanva, a sok lépcsőt és kaptatót leszámítva egy több órás erőnléti edzéssel ért fel a 15 perces rohanás. A parkolás katasztrofális, még akkor is ha foglalt helyem volt. Szűkös, helyen kellett parkolni, a nagy forgalomban pedig kipakolni az utcában közlekedő autók között.

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK