WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő DJ szolgáltatás Balassagyarmaton. Esküvői DJ-ként első alkalommal jártam a Nógrád megyei Balassagyarmaton, de nagyon pozitív élményekkel gazdagodtam Zsófia & Krisztián esküvője kapcsán.

A belsőterek kialakítása a modern, extra kivitelű, gyönyörű esküvői helyszín. A rendezvénytérben a táncteret, a pasztell színű falakat, sarkokat, LED-es színező lámpával világítottam meg. hogy a színes LEDdekor nagyon sokat tegyen hozzá a látványhoz.

Mivel fehérek és pasztell színűek a falak, én hideg fehér fénycsíkokat választottam, hogy igazodjon a pár fehér-kék színkombinációjához. A fények tömege kellően feldobja a helyszín arculatát, a tánctér kellő méretű ahová a DJ pultot is szépen lehetett telepíteni, melyek mellé UV lámpákat is elhelyeztem. A fényfestéshez kb. 10-20db lámpa LED lámpa szükséges. Ezzel a hatással még hangsúlyosabban lehet színezni a termet, de szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak ellenkező esetben nagyon kevés fényük maradna. Merőben más képek születnek, ha van fényfestés, ezért bátran ajánlom. Természetesen a tánctéren hangvezérelt fénytechnika fényeivel jelentősen emelhető a hangulat, ez nálam minden esetben a megrendelt szolgáltatás tartalmaz.

DJ Fido - Esküvői DJ szolgáltatás

A szertartás a Hotel belső udvarán került megrendezésre részben fedett helyszínen, ahol a szertatást megelőzően svédasztalos állófogadás is volt.

DJ Fido - Esküvői DJ

A nagy melegben sincsen gond hiszen a klimatizálásnak köszönhetően. Az esküvői vacsorát Balassagyarmat legjobb séfje készítette el, mely nagyon ízletes és bőséges volt. A tortákat, süteményeket svédasztalon tálalják.

A tánctér mérete bőségesen elég akár 150 fős esküvőre is. A rendezvénytér 50-150 fős esküvőre lehet megfelelő, de ez asztalok elhelyezésétől is nagyban függ a befogadóképesség.

A szárazjeges effektet, akár az est folyamán több alkalommal is használhatjuk, ehhez a hely külön belegyezése szükséges.

DJ Szolgáltatás - DJ fido

A Cédrus Club Hotelben van hangerő korlát is, ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul, de hangerő határ, pont megfelelő ahhoz, hogy kellő mértékű hangerő legyen a partihangulathoz.

DJ Szolgáltatás Balassagyarmat

A technika be és kipakolása egyszerű, jól megközelíthető, nem okoz gondot, mert szinte közvetlenül az ajtó elé lehet állni az autóval.

A helyszín és a szálloda 5*-ot érdemel, ezért mindenkinek a figyelmébe ajánlom, ha Nógrád megyében tervezed az esküvőd!

AJÁNLATOT KÉREK

Categories:

2022 - FOGLALT IDŐPONTOK