WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvői DJ szolgáltatás Bugac. Pécsi Esküvői DJ-ként az elmúlt  években többször is esküvőztem a bugaci Karikás Csárdában, noha igen csak messze található Pécstől. A tapasztalataim alapján nyugodtan kijelenthetem, a bugaci Karikás Csárda az a hely, ahová Dj-ként úgy érkezem, ez nem csak egy helyszín a sok közül, hanem annál sokkal több. Miért is? Esküvői Dj-ként sok helyen járok az országban, de ezt a közvetlenséget és a korrekt hozzáállást nem mindenhol kapjuk meg, mi esküvő szolgáltatók. Ha egy igazi pusztaságban megrendezett ceremóniára vágysz , vagy álomesküvőt szeretnél a hagyományainkat megőrizve , akkor a csak a bugaci Karikás Csárda jöhet számításba semmi más! Bugac a legismertebb magyar puszták egyike, a Kiskunsági Nemzeti Park legnagyobb területe, már az 1930-as években is kedvelt idegenforgalmi célpont volt.

DJ szolgáltatás esküvőn, Polgári szertartáshangosítás, esküvőre szárazjég effekt, nyitótánchoz, gyertyafénykeringőhöz

Elfogultság nélkül, el kell, hogy mondjam nektek, a Karikás Csárdában minden adott, hogy tökéletes legyen a nagy napotok. A pusztaság kiválóan alkalmas a polgári szertartás megtartására és azt követő fotózásra is. Itt a tanyán és a Kiskunsági Nemzeti Parkban nagyon sok fotózásra alkalmas helyszín és épület van, ami semmihez sem hasonlítható.

A Karikás Csárdában az esketési szertartás is megtartható, nem okoz különösebb gondot, a hely tökéletesen alkalmas rá rossz idő esetén is.  Jó idő esetére a pazar környezetben megrendezhető szertartást ajánlom a figyelmetekbe, mert a tanya közvetlen kapcsolatban van a Kiskunsági Nemzeti Parkkal. Az esküvő szertartás hangosítása tökéletesen kivitelezhető, hangosítható, hogy a leghátsó sorokban is hallhatóak legyenek azok a bizonyos IGENEK! Külső – belsőtereik kialakítása egyedi, de mégis exclusive. Külföldi párok esetében, ha a pár szeretné, akár, csikós bemutatót is tudnak tartani –  magyar, német, angol műsorvezetéssel.

A Karikás Csárda a pusztaság egyik legkedveltebb esküvői helyszíne, melyen esküvő Dj-ként nem is csodálkozom, hogy ez így van. Itt nem szükséges méregdrága dekorációra költened, mert az étterem  stílusa és környezete, alapból megteremti az esküvő meghitt hangulatát.

A Karikás Csárda  a tájegység egyedi megjelenése mellett igazán bensőséges, mégis korhűen a régikor hangulatát idézi fel. A falak kívül – belül fehérek, a nagy belmagasság mellett, zsúpfedeles kialakítású. Fénytechnika szempontjából kiegészítésként a táncteret, a falakat, sarkokat, a helyszínen fixen telepített fények mellett, további LED lámpákkal fényezem be, mert így nagyon sokat tesz hozzá a látványhoz. Az étterem hangulata tovább fokozható a meleg színű fényekkel.

DJ szolgáltatás esküvőn, Polgári szertartáshangosítás, esküvőre szárazjég effekt, nyitótánchoz, gyertyafénykeringőhözA DJ pult + előlapot a tánctér közvetlen közelébe szoktam telepíteni. A fényfestéshez az egyedi kéréseket figyelembe véve kb. 20-40db lámpa LED lámpa szükséges. Ezzel a hatással még hangsúlyosabban lehet színezni a termet és a táncteret, de szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak ellenkező esetben nagyon kevés fényük maradna a lámpák fényerejéből fakadóan. Természetesen a kellő mértékű hangerővel és a tánctérre irányított hangvezérelt fénytechnika fényeivel fokozom a hangulatot, a megrendelő elképzelésének megfelelően.

DJ szolgáltatás esküvőn, Polgári szertartáshangosítás, esküvőre szárazjég effekt, nyitótánchoz, gyertyafénykeringőhözA nyitótánchoz, gyertyafénykeringőhöz lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), ami kiválóan mutat a tánctéren is, a tánctér mérete bőségesen elég akár 140 fős esküvőre is. A szárazjeges effekt nem összekeverendő, az olcsó, gagyi füstfolyadékkal elkészítettet füsttel, mert ez utóbbi nem nagyon alkalmazható itt. A rendezvényterük 60-140 fős esküvőre lehet megfelelő, az asztalok elhelyezésétől függően.

A Karikás Csárdát kifejezetten ajánlani tudom mindenki figyelmébe, a konyhájuk a klasszikus lakodalmi ételeken túl egyedi igényeket is ki tud elégíteni előzetes egyeztetés alapján. Az esküvői vacsorájukat, én speciel imádom, mert utánozhatatlan kulináris élmény, ahogy a magyaros ízeket az est folyamán felvonultatják. Közvetlenül a vendégtér mögött található a konyha, így azonnal frissen érkeznek a finom ételek, szakképzett és profi felszolgálóik által. Kimagasló technikai felszereltséggel, kiváló catering szolgáltatással, és rutinos rendezvényes csapattal rendelkeznek.

Ha a Karikás Csárda rendezvényterén kívüli, helyszínen tartanád az esküvődet az sem jelent nekik problémát, hiszen hatalmas zöldövezeti területükön, akár a csillagos égbolt alatt is megrendezheted az esküvői partit. Nincsen hangerőkorlát ami általában a nagy városok sűrűn lakott városrészein előfordul, így a táncosmulatság addig tarthat ameddig TI szeretnétek.

A rendezvénytechnika be és kipakolása viszonylag egyszerű, jól megközelíthető, jól mozgatható. A helyszínt, autóval kiválóan meg lehet közelíteni, nincsenek akadályozó tényezők.

Ha elszállásolnád a násznéped akkor a Toldi tanya, Deák tanya, vagy a Holló tanya jöhet számításba.  Bugacpuszta  nyitott terei olyan kuriózumokat örökített át a múltból, mint az ősborókás, a sík területek vadvirágokkal díszített legelői, a régi pásztoréletet idéző építményei kiválóak a fotózkodásra. Saját parkolóval rendelkezik a Karikás Csárda.

AJÁNLATOT KÉREK

 

 

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK