WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő DJ szolgáltatás Pécsen. Pécsi Esküvői DJ-ként a Littke Palace Látogatóközpontban is évről évre, egyre többször esküvőzöm. Pécsen az esküvői helyszínek közül, a rengeteg Esküvői DJ felkérés miatt, ide is nagy örömmel megyek, mert itt is tudom, garantált, hogy az esküvő végkimenetele, csak tökéletes lehet.  A helyszínt, autóval kizárólag behajtási engedéllyel lehet megközelíteni, parkolóval rendelkezik, a Szent István tér ideális a fotózkodásra.

A belsőterek kialakítása a modern, extra kivitelű, Pécsett a legszebb esküvői helyszín.

A helyszínen a táncteret, a fehér falakat, sarkokat, LED-es színező lámpával festem meg. mert nagyon sokat tesz hozzá a látványhoz. A fehér a falakhoz, bármilyen színű fénycsík kellően feldobja a helyszín arculatát.  A rendezvénytérben színpad is van ahová a DJ pultot szoktam telepíteni. A színpad elé UV lámpákat szoktam elhelyezni, a falak színezéshez kb. 20-30db lámpa LED lámpa szükséges.

Ezzel a hatással még hangsúlyosabban lehet színezni a termet, de szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak ellenkező esetben nagyon kevés fényük maradna a lámpák hiányából fakadóan. Természetesen a tánctéren hangvezérelt fénytechnika fényeivel jelentősen emelhető a hangulat, mely nálam, mint minden esetben a megrendelt szolgáltatás tartalmaz…

A nagy melegben sincsen gond, a klimatizálásnak és az étteremben dolgozó cateringes kollégáknak köszönhetően, akik hideg italokkal látják el a vendégeket az est teljes részében.

Az esküvői menü kapcsán, általában mi, szolgáltatók ugyan azt szoktuk kapni mint a násznép, de ez a páron múlik. Az esküvői vacsorát általában a Pezsgőház étterem készíti el, mely mindig ízletes,  amibe én nem tudok belekötni, még akkor sem, ha nagyon szeretnék. A tortákat, süteményeket svédasztalon tálalják. A Pezsgőház éttermet csak ajánlani tudom mindenki figyelmébe.

A nyitótánchoz itt is nyugodtan (ezt korábban egyeztetem a helyszínnel) lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), a tánctér mérete bőségesen elég akár 200 fős esküvőre is. A rendezvénytér 80-200 fős esküvőre lehet megfelelő, de ez asztalok elhelyezésétől is nagyban függ a befogadóképesség (fésű alakzatban,vagy körasztal).  A szárazjeges effektet, akár az est folyamán több alkalommal is használhatjuk.

Van hangerő korlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul, de hangerő határ pont megfelelő ahhoz, hogy kellő mértékű hangerő legyen a partihangulathoz. A Littke Palace Látogatóközpontban hajnali 4kor be kell fejezni a mulatságot, sajnos ebben korlátozás van.

A technika be és kipakolása egyszerű, jól megközelíthető.

Összességében elmondható, hogy mégis minden fáradozást megér egy sikeres esküvő és a boldog, elégedett pár. Számunkra a legfontosabb, hogy mindenki jól szórakozzon és elégedetten távozzon másnap.

Categories:

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK