WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvői DJ szolgáltatás Pécs – Orfű. Közel 10 éve, hogy Esküvői DJ-ként minden évben, legalább egy esküvő erejéig biztosan megfordulok az orfűi Rácz Tanyán. Az egyik nagy kedvencem ez a helyszín, gyönyörű füves területekkel, kiváló levegőjű erdőség közepén helyezkedik el.

DJ Fido - Esküvő DJ Szolgáltatás

A Rácz Tanyán kimeríthetetlen az esküvői fotózásra alkalmas helyszínekben. A tanyákra jellemző épületekkel bővelkedő helyszínen, számos lehetőségeket hordoz magában a kreatív fotósorozat elkészítéshez.

DJ Fido - Esküvő DJ Szolgáltatás

A Rácz Tanyán az esketési szertartás megtartható zöldövezetben filagória alatt, a nagy fák árnyékában. Ha rossz idő lenne, akkor az erre a célra kialakított fedett térben tartható meg a polgári szertartás.

A pár minden esetben hófehér hintóval érkezhet a polgári szertartás helyszínére. A szertartásvezetők Orfű Anyakönyvi Hivatalából érkeznek.

Szárazjeges effektet, ha nincsen szél, akár az esketési ceremónia alatt is használhatjuk a bevonulás alkalmával is.

DJ Fido - Esküvő DJ Szolgáltatás

A külső terek mindegyike zöldterület és a tanyasi világ hangulatára jellemző, míg a rendezvényterek pedig a modernebb hangulatot idéznek. Azok akik ezt a világot szeretik, nem kérdés, hogy tökéletes helyszíne lehet az esküvőjüknek.

DJ Fido - Esküvő DJ Szolgáltatás

Az esketési ceremóniát megelőzően, vagy azt követően a kertben állófogadásra is van lehetőség. Az állófogadást akár  aláfestőzenével lehet színesíteni a vacsora kezdetéig. A vacsora már a belső, fedett rendezvénytérben történik, további aláfestő zenékkel.

DJ Fido - Esküvő DJ Szolgáltatás

Az étteremben található falakat LED-es színező lámpával festem meg. mert tapasztalatból tudom, hogy nagyon sokat tesz hozzá a látványhoz a fénycsíkok tömege. A fehér függönyök mögé UV lámpákat szoktam elhelyezni. A tánctérre a parti idején hangvezérelt fényeffektekkel fokozom a hangulatot.

DJ Fido - Esküvő DJ Szolgáltatás

A 80 fő körüli esküvők esetén elég egy rendezvénytér ahová a tánctér is bekerül. Ha ennél nagyobb a létszám akkor az előteret szokták hozzácsatolni, így a tánctér ide szokott kikerülni ebben az esetben. A nagytermük mellett, van még egy terem további 80 fő részére.

Ha nagyobb méretű esküvőben gondolkodtok és a létszám miatt a vendégeket kettő teremben helyezitek el, akkor a hangosítást ide is meg kell oldani. Ha ezt elmulasztjuk, akkor nagyon sokan lefognak maradni az este folyamán zajló eseményekről, így szó szerint fogalmuk sem lesz az estéről, mivel nincsen rálátásuk a nagyobb teremre.

DJ Fido - Esküvő DJ Szolgáltatás

A nyitótánchoz a Rácz Tanyán lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus). A tánctér a kis mérete miatt nem elégséges a 150 fős, vagy a feletti esküvőkre. A hely véleményem szerint  a legideálisabb 100-120fős esküvők esetén.

DJ Fido - Esküvő DJ Szolgáltatás

Rácz Tanyán nincsen hangerő korlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul. Számos alkalommal a nap már rég fent járt amikor a parti még javában zajlott.  A tanyán a lakodalom addig tart amíg a násznép szeretné, itt nincsenek korlátozások, ha reggel 6-ig, vagy épp kifulladásig szeretnél táncolni. Elhiheted ez így van.

A hang és fénytechnika be és kipakolása egyszerű, nincsenek felesleges lépcsők, melyek felárat képeznének.

A hely adottságaiból adódóan alkalmas családok, diákcsoportok pihenésére, kikapcsolódására. Vendégeiknek 2-3 ágyas szobákban biztosítanak szállást, 24 vendégszobában, összesen 48 ágyon.

AJÁNLATOT KÉREK

Categories:

2022 - FOGLALT IDŐPONTOK