Esküvő DJ szolgáltatás Szekszárd. Pécsi Esküvői DJ-ként a Szekszárdi Takler Kúriában is évről évre, egyre többször esküvőzöm, nagy örömmel megyek a Taklerbe, mert itt is garantált, hogy az esküvő csakis tökéletes lehet.

A külső – belsőterek kialakítása a modern, exclusive, Szekszárdon  az egyik legszebb (szerintem) esküvői helyszín, három, csodás rendezvénytérrel.  A násznép méretéhez és az időjáráshoz  mérten lehet választani, hogy melyik tereket szeretnétek igénybe venni.

Az egyik lehetséges verzió, ha a násznép kisebb méretű és jó idő van, a szertartást az átrium udvarára, az étterem igényes kialakítása és tágas terei tökéletesen alkalmas esküvők, illetve lakodalmak megtartására. akár 100-120 főre is.

A helyszínen a táncteret, a falakat, sarkokat, a helyszínen fixen telepített LED-es színező lámpák mellé további LED lámpákkal festem meg. mert így nagyon sokat tesz hozzá a látványhoz. Mivel világosak a falak, ezért bármilyen színű fénycsíkok tömege kellően feldobja a helyszín arculatát,  a DJ pult + előlap, a tánctérre  szoktam telepíteni, melyek mellé pluszban UV lámpákat is szoktam elhelyezni.

A fényfestéshez kb. 10-30db lámpa LED lámpa szükséges. Ezzel a hatással még hangsúlyosabban lehet színezni a termet. A falszínezés szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak ellenkező esetben nagyon kevés fényük maradna a lámpák hiányából fakadóan. Természetesen a tánctéren hang vezérelt fénytechnika fényeivel jelentősen emelhető a hangulat, mely nálam, mint minden esetben a megrendelt szolgáltatás tartalmaz…

Az esketési szertartásra visszatérve, ha épp nem az átrium udvarát szeretnétek, hanem a Takler Kúria terasza előtti teret, akkor az is megoldható opció, nincsenek akadályozó tényezők.

A nyitótánchoz (külső – belső terek) itt is nyugodtan (ezt korábbi időpontban egyeztetem a helyszínnel) lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus). A tánctér mérete bőségesen elég akár 200 fős esküvőre is.

A rendezvénytér max 100-120 fős esküvőre lehet megfelelő, az asztalok elhelyezésétől is nagyban függ a befogadóképesség (fésű alakzatban, vagy körasztal).

A szárazjeges effektet, akár az est folyamán több alkalommal is használhatjuk.

Nincsen hangerőkorlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul, a táncosmulatság addig tarthat a Taklerben ameddig TI szeretnétek.

A technika be és kipakolása egyszerű, jól megközelíthető. A helyszínt, autóval kiválóan meg lehet közelíteni, sok parkolóval rendelkezik, a Takler Kúria nyitott terei ideális a fotózkodásra.

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK