WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő DJ szolgáltatás Somogyban, Somogyszobon.

Közel 10 éve, hogy Esküvői DJ-ként minden évben, az esküvői évadom kapcsán bejárom az országot, így például Somogy megyében is nagyon sokszor járok. Az egyik ilyen kedvenc helyszínem, a Somogyszobon található Mocz Tanya.

A Mocz Tanyán rengeteg szuper esküvői fotózásra alkalmas helyszín van, melyet nyugodtan jellemezhetek úgyis, hogy maga a paradicsom. Gyönyörű füves területekkel, az erdőség közepén, tóval, stéggel, ahol az esketési ceremóniát szoktuk megtartani, izgalmas melléképületekkel, számos dekorációs elemmel, melyek a kreatív fotó elkészítésénél kiváló lehetőségeket hordoz magában.

A táj szépségéből fakadóan itt a pár, ne 10 perces kreatív fotózásban gondolkodjon, mert a fotós úgy sem fog betelni a hellyel.

A Mocz Tanya külső és belsőtereinek  kialakításánál a tulajdonosok figyelembe vették a legfőbb szempontokat, mire is van szükség egy esküvőn. Ezért a helyszínek mindegyike izgalmas látványt nyújt, a hatalmas területeivel, elegáns környezet. Biztosra veheted, ilyet csak az amerikai filmekben láttál.

Állíthatom, tökéletes helyszíne lehet az esküvőknek. A párok számos lehetőség közül választhatnak, hogy a ceremóniánál, milyen bútorokat szeretnének. Választhatnak az amerikai filmekből már ismert fehér székek vagy a környezetbe kiválóan illeszkedő fabútorok közül.

Az esketési ceremóniát követően a csoportos fotók elkészítéséhez kiválóan alkalmas a nagyméretű kert, itt akár állófogadásra is van lehetőség, melyet aláfestőzenével szoktam színesíteni, a vacsora kezdetéig. A vacsora már a belső, fedett rendezvénytérben történik, aláfestő zenékkel.

Az étteremben található oszlopokat, falakat LED-es színező lámpával festem meg. mert tapasztalatból tudom, hogy nagyon sokat tesz hozzá a látványhoz a magenta színű fénycsíkok tömege, a fehér függönyök mögé UV lámpákat szoktam elhelyezni.

A tánctérre a parti idején hangvezérelt fényeffektekkel fokozom a hangulatot, mely nálam, minden esetben a megrendelt szolgáltatás tartalmaz…

A nyitótánchoz a Mocz Tanyán nyugodtan lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), a tánctér mérete bőségesen elég akár 150 fős esküvőre is. Ha kisebb a létszám, abban az esetben, keresztbe fordítva telepítjük a hang és a fénytechnikát, ezzel csökkentve a tánctér méretét.

A szárazjeges effektet, ha nem nagyon mozog a levegő, akár az esketési ceremónia alatt is használhatjuk a bevonulás alkalmával. A Mocz Tanyán nincsen hangerő korlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul.

Ahogy leszáll az éj, a LED-es színező lámpák fénye is felerősödik és átfesti a termet és annak oszlopait, bejáratát. Mindig varázslatos látvány nyújt.

A Mocz Tanyán a mulatság addig tart amíg a násznép szeretné, itt nincsenek korlátozások, ha reggel 6-ig, vagy épp kifulladásig szeretnél táncolni, hidd el azt sem akadályozzák meg.  A technika be és kipakolása egyszerű, nincsenek felesleges lépcsők.

Minden fáradozást megér egy sikeres esküvő és a boldog, elégedett pár. Számunkra a legfontosabb, hogy mindenki jól szórakozzon és elégedetten távozzon másnap.

A helyszín 5 csillagot érdemel!

Categories:

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK