WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő DJ szolgáltatás Pécs. Pécsi Esküvői DJ-ként minden évben többször is esküvőzöm a pécsi Pezsgőház étteremben, ezért nyugodtan kijelenthetem, ez az a hely Pécsen ahová úgy érkezem, hogy tudom, nem csak egy tökéletes helyszín, hanem annál sokkal több.

Ha álomesküvőt szeretnél, akkor a csak a Pezsgőház! Miért válaszd a Pezsgőház Éttermet az esküvőd helyszínéül? Hamarosan kiderül…

DJ Fido

Elfogultság nélkül, el kell, hogy mondjam nektek, a Pezsgőházban minden adott, hogy tökéletes legyen a nagy napotok. A pécsi Szent István tér és környéke kiválóan alkalmas a polgári szertartás megtartására és azt követő fotózásra is.

A Pezsgőházban az esketési szertartás is megtartható, nem okoz különösebb gondot, a hely tökéletesen alkalmas rá.  A pazar környezet és a Pezsgőházban megrendezett esküvők számából kiderül, hogy Pécs egyik legkedveltebb esküvői helyszíne.

Nem szükséges drága dekorációra költened, mert az étterem enteriőrje, megteremti az esküvő autentikus, meghitt és rusztikus hangulatát.

DJ Fido - Esküvő DJ

A Pezsgőház Étterem a különleges megjelenése mellett igazán bensőséges, családias hangulatot biztosít a gyertyáknak és a szabályozható fényeknek köszönhetően. Kiegészítésként a táncteret, a falakat, sarkokat, boltíveket a helyszínen fixen telepített fények mellett, további LED lámpákkal fényezem be, mert így nagyon sokat tesz hozzá a látványhoz.

Az étterem hangulatát tovább fokozhatjuk a meleg színű fényekkel. A DJ pult + előlapot a rendezvénypódiumra, a tánctérre  szoktam telepíteni, melyek mellé pluszban UV lámpákat is szoktam elhelyezni. A fényfestéshez kb. 20-30db lámpa LED lámpa szükséges. Ezzel a hatással még hangsúlyosabban lehet színezni a termet, de szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak ellenkező esetben nagyon kevés fényük maradna a lámpák fényerejéből fakadóan, mert általában a hangulathoz a fényerőből itt visszaveszünk.

Természetesen a kellő mértékű hangerővel és a tánctérre irányított hangvezérelt fénytechnika fényeivel fokozom a hangulatot.

A nyitótánchoz lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), ami kiválóan mutat a tánctéren is, a tánctér mérete bőségesen elég akár 150 fős esküvőre is. A szárazjeges effekt nem összekeverendő, az olcsó, gagyi füstfolyadékkal elkészítettet füsttel, mert ez utóbbi nem nagyon alkalmazható itt. A rendezvénytér 50-160 fős esküvőre lehet megfelelő, az asztalok elhelyezésétől függően a befogadóképesség. A külső – belsőterek kialakítása egyedi, de mégis exclusive.

DJ Fido - Wedding DJA Pezsgőház éttermét csak ajánlani tudom mindenki figyelmébe, a konyhájuk a klasszikus lakodalmi ételeken túl egyedi igényeket is ki tud elégíteni előzetes egyeztetés alapján. Az esküvői vacsorát (menüt) a Pezsgőház séfje készíti el. Én speciel imádom az ételeiket, utánozhatatlan kulináris élmény.

Közvetlenül a vendégtér mögött található a konyha, így azonnal frissen érkeznek a finom ételek, szakképzett és profi felszolgálóik által. Kimagasló technikai felszereltséggel, kiváló catering szolgáltatással, és rutinos rendezvényes csapattal rendelkeznek. A tortákat, és a süteményeket svédasztalon tálalják a násznép nagy örömére.

Ha a Pezsgőházon kívüli, más beltéri helyszínen tartanád az esküvődet az sem jelent nekik problémát, ha pedig olyan szabadtéri, sátras, grillezős esküvőre vágysz, ahol az ételek helyben készülnek, akkor a Pezsgőház Étteremre mindig számíthatsz.

Ugyanakkor az ételeket nem helyben szeretnéd, hogy elkészüljenek, hanem a Pezsgőházból kiszállítva, ebben az esetben számíthatsz rájuk. Extra catering szolgáltatásukkal segítik meséssé tenni a napot.

DJ FidoNincsen hangerőkorlát ami általában a nagy városok sűrűn lakott városrészein előfordul. A Pezsgőház étterem a város kellős közepén található, ennek ellenére a táncosmulatság addig tarthat ameddig TI szeretnétek.

A technika be és kipakolása viszonylag egyszerű, jól megközelíthető. A helyszínt, autóval kiválóan meg lehet közelíteni, de előtte behajtási engedélyt is be kell szerezni.

Ha elszállásolnád a násznéped akkor a Pezsgőház közvetlen szomszédságában található Littke Palace-ban megoldható. Parkolóval rendelkezik, a Pezsgőház nyitott terei ideálisak a fotózkodásra.

DJ FidoAJÁNLATOT KÉREK

Categories:

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK