Esküvő DJ szolgáltatás balatoni hangulattal.

Esküvői DJ-ként az elmúlt években több alkalommal is esküvőztem a siófoki Prémium Hotel Panorámában, ezért a tapasztalataim alapján nyugodtan állíthatom, hogy a Prémium Hotel Panoráma az a hely, ahová Dj-ként, minden alkalommal szívesen visszatérek. El is árulom rögtön miért. Tóparti szállodájuk tökéletes választás lehet  a családias jellegű vagy nagyszabású esküvők esetén! Gyönyörű környezet, romantikus hangulat a Balaton partján és egy felejthetetlen nap lehet az ifjú pár életében.

DJ Fido

Balatoni esküvő?

Mindenki szereti a Balatont. Számos alkalommal. felejthetetlen bulikon vehettünk részt Siófok híres bulinegyedében, ezért, újra és újra átszeretnénk élni a balatoni bulik varázsát.

Ezek tükrében nem is csodálkoznék, ha a Balatonon szeretnél álomesküvőt. Ha így van akkor az egyik legjobb választás a Prémium Hotel Panoráma. Igaz, a nyár a nyaralóké, de egy tavaszi, őszi, esetleg egy téli esküvő simán belefért a repertoárjukba.

Esküvő a Balatonon

Elfogultság nélkül állíthatom, hogy a Prémium Hotel Panorámában minden adott, hogy tökéletes legyen a nagy napotok. Több rendezvényterük is van, de az esküvőket szerintem a Panoráma étteremben lehet kiválóan megtartani, mely kb 160 fő befogadására alkalmas. A technikai felszereltség megfelel a modern követelményeknek és a különböző megvilágítási lehetőségek mellett természetes fénnyel is rendelkezik.

Vonz a balatoni hangulat?

Balatoni esküvő

Ha vonz a balatoni hangulatú esküvő, és éppen rossz idő lenne, erre az esetre is van megoldás. Abban az esetben, ha külső helyszínre volt eredetileg tervezve az esketési szertartás, áthidaló helyszínként tökéletesen alkalmas lehet a Prémium Hotel Panoráma belső  tágas előtere illetve éttermük, vagy a konferenciatermük egyike. Hagyományos táblaasztalos és körasztalos berendezés is egyaránt megvalósítható a Nagy Napon.

Az esküvő szertartás hangosítása tökéletesen kivitelezhető, hogy a leghátsó sorokban is hallhatóak legyenek azok a bizonyos IGENEK! Külső – belsőtereik kialakítása exclusive. A rendezvényterük és az épület egyes elemei, eldugott sarkai kiválóan alkalmasak a polgári szertartást követő fotózásra is. Jó idő esetén kiváló helyszíneken tudtok fotózkodni, sőt  kitűnő helyszínként szolgál a szálloda tóra néző hátsó kertje ahol a polgári szertartás is megtartható.

Balatoni esküvő

A Hotel Panoráma, Siófok egyik legkedveltebb esküvői helyszíne, melyen esküvő Dj-ként nem is csodálkozom, mert ezen a helyszínen nem szükséges méregdrága dekorációra költened, mert az étterem  stílusa és környezete, alapból megteremti az esküvő meghitt hangulatát. A falak fehérek, a mennyezetbe épített LED technika gondoskodik, hogy változó színekben pompázzon a terem. A nagy belmagasság mellett a fénytechnika szempontjából kiegészítésként a táncteret, a falakat, sarkokat, további LED lámpákkal fényezhetjük be, mert így nagyon sokat dob a látványon. Véleményem szerint az étterem hangulata tovább fokozható a meleg vagy hideg színű fényekkel, mindez megbeszélés kérdése, hogy mit szeretnétek.

Balatoni esküvő

A rendezvényterükben a DJ pult + előlapot a tánctér közvetlen kapcsolattal a tánctérhez közel szoktam telepíteni. A fényfestéshez az egyedi kéréseket figyelembe véve kb. 20-40db lámpa LED lámpa szükséges. Ezzel a hatással még hangsúlyosabban lehet színezni a termet és a táncteret, de szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak ellenkező esetben nagyon kevés fényük maradna a lámpák fényerejéből fakadóan, ha mindent fényforrást lekapcsolnának a vendégek. A hely adottságából fakadóan könnyedén szakaszolható a fények lekapcsolása, így a telepített fények jobban érvényesülnek, ez elkészült fotókon, videókon. Természetesen a belmagasságot kihasználva a tánctérre irányított kellő mértékű hangerővel és hangvezérelt fénytechnika fényeivel fokozom a hangulatot, a megrendelő elképzelésének megfelelően.

A nyitótánchoz, gyertyafénykeringőhöz lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), ami kiválóan mutat a tánctéren is. A tánctér mérete bőségesen elég akár 140 fős esküvőre is. A szárazjeges effekt nem összekeverendő, az olcsó, gagyi füstfolyadékkal elkészítettet füsttel, mert ez utóbbi nem nagyon alkalmazható itt a tűzjelzők végett.

A rendezvényterük 60-150 fős esküvőre lehet megfelelő, az asztalok elhelyezésétől függően.

Balatoni esküvő

A Hotel Panorámát kifejezetten ajánlani tudom mindenki figyelmébe, hiszen a násznép kedvére válogathat a hazai és nemzetközi konyha remekei közül legyen szó büféasztalos vagy tálszervizes felszolgálásról.

A finom ételek mellé pedig minőségi italkínálatukból kínálnak korlátlan italcsomagot. Annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen, csapatunk az esküvő megrendezésének minden mozzanatában tud segítséget nyújtani. Kimagasló technikai felszereltséggel, kiváló catering szolgáltatással, és rutinos rendezvényes csapattal rendelkeznek .

 

Nincsen hangerőkorlát ami általában a nagy városok sűrűn lakott városrészein előfordul, a táncosmulatság addig tarthat ameddig TI szeretnétek.

Az Ifjú Pár Prémium lakosztályukban töltheti el nászéjszakáját, valamint szobájukba meglepetés bekészítéssel kedveskednek.  Az örömszülők és a násznép számára kedvezményes szobaárakat biztosítanak.

A rendezvénytechnika be és kipakolása viszonylag egyszerű, jól megközelíthető, jól mozgatható. A helyszínt, autóval kiválóan meg lehet közelíteni, nincsenek akadályozó tényezők.

A Hotel Panoráma 5 csillagos hely, annak ellenére, hogy csak 4 csillagos a szállodájuk!

AJÁNLATOT KÉREK

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK