WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő Dj szolgáltatás. DJ szolgáltatás az esküvőn? Legális Esküvő Dj-t keresel? Tudtad, hogy az esküvőkön is kizárólag jogtiszta hangforrásról lehet a zenéket lejátszani?

Legális Esküvő és Party Dj-ként kizárólag jogtiszta hangforrásokról játszom, így nem kell tartani a rendezvényeimen a NAV, MAHASZ vagy ARTSIJUS ellenőrzés kellemetlenségeitől. Ha jogtiszta, számlaképes, vállalkozói engedéllyel  és színvonalas munkát végző Esküvő vagy Party Dj-t keresel, akkor a legjobb helyen jársz! MAHASZ által hitelesített jogtiszta engedéllyel rendelkezem – A Magyar Dj szövetség tagjaként, minden esetben  alkalmazkodom a szervező igényeihez.

Az esküvő a párok életében az egyik legkülönlegesebb, életre szóló esemény. Fontos, hogy minden érintett, különösen azok, akiknek fizetünk is a szolgáltatásaikért, teljes mértékben tisztában legyenek felelősségükkel.

Képzeljük el például azt a helyzetet, amikor az esküvőnk zeneszolgáltatásával megbízott DJ “elfelejtette” tevékenységét legalizálni, esetleg az általa játszott zenékkel szerzői jogsértést követ el, és a hatóság pont a mi esküvőnkön foglalja le a lemezeit…

Sajnos léteznek ilyen felelőtlen DJ-k, akár olyanok is, akik egyébként komolynak, megbízhatónak tűnnek, profinak látszanak, rendezett weboldaluk van, stb. Mivel a DJ szakma manapság nincs engedélyhez kötve, így sokan próbálkoznak vele, mint megélhetési lehetőség.

AJÁNLATOT KÉREK

Categories:

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK