WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvői DJ szolgáltatás Zalaegerszeg. Egy újabb gyöngyszem az esküvői helyszínek palettáján, mely Zalaegerszeg határában található, kiválóan alkalmas tóparti szertartás lebonyolításához is. Zsófia & Krisztián kért fel még 2019 telén kért fel, hogy én legyek nagy napjuk hangulatfelelőse és ceremóniamestere, melyet nagy örömmel fogadtam el. A helyszín nem volt ismeretlen számomra, de valahogy az elmúlt 5-6 évben nem esküvőztem itt.

Zsófiék nagy napját a Covid-19 miatt módosítanunk kellett, de a szolgáltatók rugalmasságának köszönhetően 2020.08.20-a mindenkinek jó volt, így hát nem volt kérdés, hogy a nemzeti ünnepünkre esik az új időpont. Gyönyörű napra sikerült időzíteni az esküvőt, és a tó parti helyszínen tartottuk meg a szertartást, mely fantasztikusra sikerült.

A szertartásvezető gyönyörű beszédet tartott. A szertartást követően a kertben készültek el a csoport és az egyéni fotók a násznép minden tagjával. A parti helyszíneként az étterem teraszát jelölte ki a pár, utólag elmondhatom a lehető legjobb döntés volt, mert egész nap nagyon meleg volt, és a teraszon kellemesen hűvös volt.

A vacsora alatt lágy zene szólt, és az ünnepi vacsorát a helyi chéf nagyon ízletesre készítette el, a helyszínen dolgozó felszolgáló kollégák pedig nagy odafigyelést tanúsítottak, hogy a násznép minden tagjának mindig tele legyen a pohara, éa semmiben sem szenvedjenek hiányt. Ezúton is szeretném megköszönni nekik a hihetetlen rugalmasságot.

A vacsorát követően a pár megnyitotta az estét az első táncukkal és azt követően a násznép szinte minden tagja a táncteret koptatta. A parti hevében a pár észre sem vette, hogy a tánctér egyik sarkában technikus kollégák dolgoznak. Ugyanis volt egy meglepetés vendégünk is, aki a Mystery Gang frontembere Egri Péter volt. Zsófia nagy kedvence a csapat, de a titkot sikerült megőriznünk az utolsó pillanatig. Az egy órás mini koncertet követően fergeteges parti indult újra hajnali négyig. Az utolsó percekben már a keményebb ütemek képviseltették magukat, melyet nem kicsit szeretettek.

Csodás helyszín, a kert minden zegzuga kiválóan alkalmas az esküvők lebonyolítására, a belső terek is remekül illeszkednek az esküvők világába.

Szolgáltatói szemmel is bátran merem ajánlani akik az esküvőjüket Zalában szeretnék megrendezni.

DJ Fido - Esküvő DJ

Rendezvényre DJ

Esküvő DJ, Esküvőre DJ, DJ Szolgáltatás, rendezvényre DJ, Esküvői DJ…

AJÁNLATOT KÉREK

Categories:

2022 - FOGLALT IDŐPONTOK