WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Kiváló  hangulatú bulit szeretnél az esküvődön? A Covid -19 miatt halasztásra került az esküvőd és DJ-t keresel? Ha igen, ne is keresgélj tovább!

Esküvői DJ szolgáltatás Zalaegerszeg. Egy újabb gyöngyszem az esküvői helyszínek palettáján, mely Zalaegerszeg határában található, kiválóan alkalmas tóparti szertartás lebonyolításához is. Zsófia & Krisztián kért fel még 2019 telén kért fel, hogy én legyek nagy napjuk hangulatfelelőse és ceremóniamestere, melyet nagy örömmel fogadtam el. A helyszín nem volt ismeretlen számomra, de valahogy az elmúlt 5-6 évben nem esküvőztem itt.

Zsófiék nagy napját a Covid-19 miatt módosítanunk kellett, de a szolgáltatók rugalmasságának köszönhetően 2020.08.20-a mindenkinek jó volt, így hát nem volt kérdés, hogy a nemzeti ünnepünkre esik az új időpont. Gyönyörű napra sikerült időzíteni az esküvőt, és a tó parti helyszínen tartottuk meg a szertartást, mely fantasztikusra sikerült.

A szertartásvezető gyönyörű beszédet tartott. A szertartást követően a kertben készültek el a csoport és az egyéni fotók a násznép minden tagjával. A parti helyszíneként az étterem teraszát jelölte ki a pár, utólag elmondhatom a lehető legjobb döntés volt, mert egész nap nagyon meleg volt, és a teraszon kellemesen hűvös volt.

A vacsora alatt lágy zene szólt, és az ünnepi vacsorát a helyi chéf nagyon ízletesre készítette el, a helyszínen dolgozó felszolgáló kollégák pedig nagy odafigyelést tanúsítottak, hogy a násznép minden tagjának mindig tele legyen a pohara, éa semmiben sem szenvedjenek hiányt. Ezúton is szeretném megköszönni nekik a hihetetlen rugalmasságot.

A vacsorát követően a pár megnyitotta az estét az első táncukkal és azt követően a násznép szinte minden tagja a táncteret koptatta. A parti hevében a pár észre sem vette, hogy a tánctér egyik sarkában technikus kollégák dolgoznak. Ugyanis volt egy meglepetés vendégünk is, aki a Mystery Gang frontembere Egri Péter volt. Zsófia nagy kedvence a csapat, de a titkot sikerült megőriznünk az utolsó pillanatig. Az egy órás mini koncertet követően fergeteges parti indult újra hajnali négyig. Az utolsó percekben már a keményebb ütemek képviseltették magukat, melyet nem kicsit szeretettek.

Csodás helyszín, a kert minden zegzuga kiválóan alkalmas az esküvők lebonyolítására, a belső terek is remekül illeszkednek az esküvők világába.

Szolgáltatói szemmel is bátran merem ajánlani akik az esküvőjüket Zalában szeretnék megrendezni.

DJ Fido - Esküvő DJ

Rendezvényre DJ

Esküvő DJ, Esküvőre DJ, DJ Szolgáltatás, rendezvényre DJ, Esküvői DJ…

AJÁNLATOT KÉREK

Categories:

2022 - FOGLALT IDŐPONTOK