WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Kiváló  hangulatú bulit szeretnél az esküvődön? A Covid -19 miatt halasztásra került az esküvőd és DJ-t keresel? Ha igen, ne is keresgélj tovább!

Esküvő hangosítás Pécs.

Esküvő hangosítást minden igényt kielégítő élménnyel, több éves tapasztalattal és technikai háttérrel biztosítjuk, a megfelelő hangulat és hangzás mindenki számára garantált.

Esküvő Hangosítás Pécs

Válassz te is a szolgáltatásaink közül:

Napjainkban az esketési ceremónia nem a hazásságkötő teremben, hanem külső helyszínen, a vacsora és azt követő parti helyszínén kerül megrendezésre, ahol általában a helyszín nem rendelkezik megfelelő eszközökkel, ezért szükség van a ceremónia megfelelő hangosítására, hogy minden vendég hallja a megható pillanatokat. A ceremónia fényét emeli, ha az alkalomhoz illő aláfestő zenék is felcsendülnek, melynek kiválasztásában is segítségetekre leszünk.

Esküvő Hangosítás Pécs

A rendezvény helyszínén, könnyen, gyorsan telepíthető rendszereinkkel, kínálunk nagyszerű megoldást, külön erre a célra fenntartott hang és fény-rendszereinkkel.

Esküvőre Dj szolgáltatás, Esküvő Dj, szertartáshangosítás, szárazjég effekt a nyitótáncotokhoz, ceremóniamester szolgáltatás, rendezvényre DJ, szertartásvezetés.

[trustindex no-registration=facebook]

 

Categories:

2022 - FOGLALT IDŐPONTOK