WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő Mokos Pincészet. Esküvő DJ szolgáltatás Palkonyán is elérhető. Pécsi Esküvői DJ-ként a Mokos Pincészetben is évről évre, egyre gyakrabban esküvőzöm. A Villány közeli az esküvői helyszínek közül, a rengeteg Esküvői DJ felkérés okán, ide is nagy örömmel megyek.  A Mokos Pincészetben is, garantált, hogy az esküvő csak tökéletes lehet. Ideális helyszín fotózkodásra, mert nagyon sok olyan helyszín van a pincészetben aminek a kihasználása csak a pár elképzelésén és a fotóson múlik. A belsőterek kialakítása a modern, extra kivitelű, Villányban az egyik legszebb esküvői helyszín. 

A Ceremónia vagy a vacsora helyszínét több lehetőség közül is kiválaszthatja a pár. Az esketés megtartható a teraszon, lent a tónál, vagy rossz idő esetén beltérben, de lehetőség van kisebb esküvők lebonyolítására is, mivel kettő rendezvény tér van.

A rendezvény helyszíne modern, egyedi kialakítású, a falak full LED világítással vannak ellátva, de a színpadi részt én LED-es színező lámpával festem meg. mert tapasztalatból tudom, hogy nagyon sokat tesz hozzá a már meglévő látványhoz. Általában nem a színpadra telepítem a DJ pultot, hanem a tánctérre.  A helyszínen van telepített hangrendszer, de én a sajátomat jobban szeretem, ezért azt használom.

A fényfestéshez pluszban kb. 15 db lámpa LED lámpa szükséges. A fényfestéssel még hangsúlyosabban lehet színezni a termet, de szükséges is, mert a fotósoknak/videósoknak kell egy bizonyos fényerő, hogy jó felvételeket tudjanak készíteni, nem beszélve a arról, hogy így a terem határolófalai körbe vannak világítva, egységes képet mutat. A tánctéren hangvezérelt fénytechnika fényeivel jelentősen emelhető a hangulat, mely nálam, mint minden esetben a megrendelt szolgáltatás tartalmaz…

Nyáron is optimális a hőmérséklet a klimatizálásnak és az étteremben dolgozó cateringes kollégáknak köszönhetően, akik hideg italokkal látják el a vendégeket az est teljes részében. Az esküvői vacsorát általában a Mokos Pincészet shéfjei készítik el, mely mindig ízletes. A tortákat, süteményeket svédasztalon tálalják. A felszolgálók közvetlenek és segítőkészek.

A nyitótánchoz itt is nyugodtan (ezt korábban egyeztetem a helyszínnel) lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), a tánctér mérete bőségesen elég akár 180 fős esküvőre is. A rendezvénytér 60-180 fős esküvőre lehet megfelelő, de ez asztalok elhelyezésétől is nagyban függ a befogadóképesség .  A szárazjeges effektet, akár az est folyamán több alkalommal is használhatjuk.

A Mokos Pincészetben nincsen hangerő korlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul, idő korlátozás nincsen. A kisebb létszámú esküvő esetén (15-50fő) általában a félemeleten lévő rendezvényteret ajánlják. Itt is megoldható a LED-es fényfestés és jól telepíthető a Dj pult is.

A technika be és kipakolása egyszerű, jól megközelíthető.

Összességében elmondható, hogy ideális helyszíne egy sikeres esküvő megrendezéséhez.

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK