⭐️ Szárazjég ⭐️ Táncolj a felhők felett! ⭐️Szárazjeges füst esküvőre ⭐️ Esküvő DJ Szolgáltatás ⭐️

Biztosra veheted, a tánctér mindig tele lesz 🙂

Az esküvő hangosítását minden igényt kielégítő élménnyel, több éves tapasztalattal és technikai háttérrel biztosítjuk, a megfelelő hangulat és hangzás mindenki számára garantált.

Dj Fido – A név garancia

Évről évre számos magyar és nemzetközi esküvőn (évente közel 50), fesztiválon, falunapon és számtalan klub állandó fellépőjeként, illetve egyéb jeles eseményeken játszom fáradhatatlanul a szettjeimet, Legális Dj-k tagjaként. Szettjeim játszása során mindig a megrendelő és a közönség igényét tartom fontosnak, otthonosan mozgok a különböző zenei műfajokban. Jelentős referenciával rendelkezem, leinformálható vagyok, a munkám végzése alatt nem fogyasztok alkoholt, nem dohányzok!

Számtalan sikeres fellépésem és megrendelőim elégedettsége garantálja számodra a megbízhatóságomat!

1989-ben álltam először a Dj pultba, Dj Fido néven, azóta kisebb nagyobb szünetekkel számtalan rezidenciám volt Baranyában, a kisebb cluboktól a nagyokig. Több alkalommal is lehetőségem volt fellépni, nem kis sikerrel Pécsett, a Bárány Attila által fémjelzett DISCO’S HIT partikon. Napjainkban is aktívan dolgozom, a Party Up csapatának rezidense vagyok, ahol számos clubban kapok fellépést, mint például a Pécsett a Club Fashion és a Stúdió Clubban, a silkósi Insomnia Club vagy épp a Komlói Club Play-ben. Lehetőségem nyílt olyan neves előadók előtt vagy után közvetlenül játszani a szettjeimet, mint Sterbinszky, Strong R., Szecsei Apátok, Bárány Attila, Dj Junior., Hamvai PG, Jackwell, Stripe, Katapult Dj All Star, BeatJoy, Bahlzack, Deep Junior, Purebeat, Jauri! 

Számomra nem létezik a lehetetlen küldetés fogalma, legyen az retro, alternatív, rock, örökzöld klasszikus, Funky, vagy épp napjaink zenéi.

A minőségi hangzás és fénytechnika, a jogtisztaság nálam alap, hiszen ezzel is fontos szempont, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, a hátam mögött mindig a legjobb tudásom javát adom át, melynek gyümölcse a jó hangulat és a megelégedettség.

Szűkre szabott méretű a táncparkett az esküvő helyszínén? Ilyen is előfordult. Semmi gond, a DJ kis helyen elfér! Maximum 4×2 méteres területet elegendő volt a színvonalas szolgáltatás lebonyolításához! Dj-ként mindig saját hang és fénytechnikát telepítek, így független maradhatok más fellépők technikai eszközeitől, nincs átállási idő!

A megrendelőimnek köszönet, hogy engem bíztak meg és ezúton is sok boldogságot kívánok nekik! A lenti referencia képek, filmek a teljesség igénye nélkül kerültek feltöltésre!

WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Esküvő hangosítást minden igényt kielégítő élménnyel, több éves tapasztalattal és technikai háttérrel biztosítjuk, a hangulat és a tökéletes hangzás mindenki számára garantált.

Sok esküvő DJ-vel ellentétben, kizárólag igazi -80 fokos szárazjéggel dolgozunk, nem hamis, lehűtött füstöt/ködöt használunk.