WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő Thury Vár Várpalota. A 2020-as év nagyon sok újdonságot hozott magával, noha a Covid-19 jelentősen felülírta a 2020-as évadom, ennek ellenére, egy csodás párt ismerhettem meg Szilvia & Adrián személyében, nekik köszönhetem, hogy Várpalotán található Thury Vár is felkerült az itt is jártam listámra.

DJ Fido Rendezvény DJ

DJ Fido

Fantasztikus időben tarthattuk meg az esketési ceremóniát a vár udvarán, mely méltó helyszíne volt az igenek elhangzására. Rossz idő esetére volt B tervünk is, a várban található egyik legszebb termet használtuk volna, ami házasságkötésre is alkalmas, de erre nem került sor.

A vár külső és belső terei gyönyörűek, teljesen felújított, a teljesen felújított termeik minden igényt kielégítenek, kivéve a klimatizálást, mert az sajnos nincsen. A vacsora és a parti helyszíneként Szilvia és Adrián a  vár legpatinásabb termét választotta, ami 100 fő befogadására alkalmas, cseh boltíves terem, ami szó szerint exkluzív helyszín. Az első táncuk alkalmával egy fantasztikus keringőt mutattak be, hatalmas sikerrel.

A parti nagyon jó volt, mert a rokonok és a barátok, a párt felejthetetlen hangulatban ünnepelte, a násznép egy percre sem aludt be, a tánctér folyton fullházon üzemelt.

Méltó helyszíne lehet a Thury Vár az esküvőknek így esküvő DJ-ként mindenki figyelmébe ajánlom.

 

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK