Esküvő DJ szolgáltatás Hajmás. Pécsi Esküvői DJ-ként egyre többször esküvőzöm a Zselicvölgy Szabadidőfarmon, ha egy igazán különleges környezetben szeretnéd az esküvődet  megtartani, akkor a figyelmedbe ajánlom a szabadidőfarmot. A Zselic szelíd hajlatú dombjai között, távol a városok zajától a térségben egyedülálló lehetőséget kínálnak a leendő ifjú párok és vendégeik számára.

DJ Fido - Esküvői DJ Szolgáltatás, szertartáshangosítás, szárazjég effekt a nyitótánchoz

Elárulhatom nektek, ez a festői környezet tökéletes helyszíne az esküvőknek. A tulajdonosok a lehető legnagyobb körültekintéssel álmodták meg a tökéletes helyszínt.

Felejthetetlen esküvői pillanatok a Zselic-völgyben!

A Zselicvölgy Szabadidőfarmon az esketési szertartás több helyszínen is megtartható, csak a képzeletetek szabhat határt. A polgári vagy egyházi szertartás megtartható a halastó szigetén, vagy közvetlenül a tóparton vagy akár a fedett teraszon is.

Az esketési helyszínek, a völgy aljában helyezkednek el, a kis tó mellett, hatalmas fák ölelésében, igazi Zselicvölgyi romantikával megspékelve. A pazar környezet miatt rengeteg esküvőt tartanak, az egyik legkedveltebb esküvői szertartás helyszín, a halastavon elhelyezkedő kis sziget, ahol a fűzfák árnyékában mondhatja ki a jegyespár az IGENeket,  melyre egy fahídon átkelve lehet bejutni.

Rossz idő esetén a szertartást a vadászteremben, vagy a különleges akusztikájú és hangulatú 150 férőhelyes látványpincében tartható meg, a hangosítás telepítéséhez minden infrastruktúra adott.

Különleges akusztikájú és hangulatú 150 férőhelyes Borkupola tökéletes az esküvői vacsora helyszínének. A tulajdonosok a pince megtervezésénél nem csak a látványra figyeltek, hanem arra is, hogy bármilyen rendezvény megtartható legyen, ehhez minden infrastruktúra adott.

A táncteret, a falakat, sarkokat, a helyszínen fixen telepített LED-es színező lámpák mellé további LED lámpákkal festem meg. mert így még látványosabb lesz a látványpince.

Téglaszínűek a falak, a boltívek, ezért a meleg, vagy hideg színű fénycsíkok tömege kellően feldobja a helyszín arculatát. A DJ pult + előlap, a tánctérre  szoktam telepíteni, melyek mellé pluszban UV lámpákat is szoktam elhelyezni. A fényfestéshez az igényekhez mérten kb. 10-40db lámpa LED lámpa szükséges. A tánctérre további hang vezérelt fénytechnika kerül telepítésre, melynek fényeivel fokozom a hangulatot.

A nyitótánchoz nyugodtan lehet használni szárazjeges effektgépet (Chauvet Nimbus), a tánctér mérete bőségesen elég akár 150 fős esküvőre is. A rendezvénytér 60-150 fős esküvőre lehet megfelelő, az asztalok elhelyezésétől is nagyban függ a befogadóképesség (fésű alakzatban,vagy körasztal).

A vacsora helyszíne szakaszolható, így kisebb lakodalmak is megrendezhetőek. A násznép méretéhez és az időjáráshoz  mérten lehet választani, hogy melyik tereket szeretnétek igénybe venni. Minden csak a fantáziádon múlik. A külső – belsőterek kialakítása egyedi, de mégis exclusive.

Nincsen hangerőkorlát ami általában a városok sűrűn lakott városrészein előfordul, a táncosmulatság addig tarthat a ameddig TI szeretnétek.

A hang és fénytechnika be és kipakolása egyszerű, jól megközelíthető. Összesen 90 férőhelyes szállodájuk, 40 fős vadásztermük, 150 fős látványpincéjük ünnepélyes és meghitt teret biztosít esküvői összejövetelekhez. A mesebeli zselici táj, a csillagos égbolt, a farmhoz tartozó tópart tökéletes helyszín a boldogító igen kimondásához és idilli környezet szabadtéri fotózáshoz.

AJÁNLATOT KÉREK

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK