WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Kiváló  hangulatú bulit szeretnél az esküvődön? A Covid -19 miatt halasztásra került az esküvőd és DJ-t keresel? Ha igen, ne is keresgélj tovább!

Esküvő DJ szolgáltatás.

Mennyibe is kerül egy esküvői Dj munkadíja? Elárulom nektek, nincsen két egyforma esküvő, még azonos helyszín és pár sem, ahol ugyan az lenne az igény.

Az árakat alapjaiban befolyásoló tényezők, attól függetlenül, hogy ki hová rangsorolja a vállalkozását.

  • A létszám az alapja mindennek, hogy a mennyien lesztek a lagzin, mekkora az alapterülete a rendezvénytérnek?
  • Milyen technikával dolgozik, mennyi kiegészítő fénytechnikát telepít a lagzi helyszínén…
  • Polgári szertartást kell-e hangosítani? Ha igen akkor hol lesz? Megegyezik ugyan azzal a hellyel, ahol a későbbiekben a lagzi is lesz?
  • A rendezvényterem falait megszeretnéd színezni (fényfestés)? Ha igen, itt jön a nagy kérdés, mennyi lámpára van szükség. Ebben mi segítünk neked.
  • Milyen fénytechnikára, hógépre, buborékfújó gépre, esetleg füstgépre van szükséged? Ez utóbbit nagyon sok helyen korlátozzák a füstérzékelők miatt.
  • A kiszemelt DJ milyen messze található a rendezvényhelyszínétől?
  • A DJ-nek mennyi időn át kell rendelkezésre állnia, zenélnie?
  • Szeretnétek a nyitótáncot szárazjeges effekttel feldobni?

Az esküvőszervezők kalkulációi szerint az esküvői zene szolgáltatási díja, az egész esküvő költségvetésének kb. 10%-át teheti ki igényektől és extra szolgáltatásoktól függően, de egy legálisan dolgozó Dj munkadíja minimum 149.000,- HUF-tól kezdődik! Ők azok a vállalkozók akik legálisan dolgoznak, számlát adnak, befizetik a jogdíjukat és mindig elérhetők. A interneten megszámlálhatatlanul sok DJ ajánlata közül választhatsz. Lehet, hogy egy zeneszolgáltató kedvezőbb árú ajánlatot küld a részetekre, mint a versenytársak, azonban óvakodjunk a gyanúsan olcsó, mindent megígérő Dj-től. Az, hogy kinek mi az alapár ez egy személyre szabott kérdés.

Tapasztalt Dj-ként állíthatom nagyon sok szolgáltató túl árazza magát, ezért megéri összehasonlítani a beérkezett ajánlatokat a legfőbb szempontok alapján, és utána dönteni, mivel nem mindig az a legjobb ami a legolcsóbb. Sőt! Az sem biztos, hogy a legdrágább a legjobb. A döntés a TI kezetekben van, mi csak segíteni tudunk, hogy a végén ne legyen csalódás.

A Covid-19-nek köszönhetően, nagyon sokan az anyagi helyzetük megváltozása miatt, az éppen elinduló és nagyon gyorsan leálló szezonban, döntötték el, hogy ők már pedig esküvő Dj-k lesznek. Gyorsan készítettek egy weboldalt, mindent megígérnek, feltüntetették, hogy ők milyen sokat zenéltek, ők játszották az elmúlt években a legtöbb esküvőt az országban, de ezzel ellentmondóan a weboldalán alig találni pár fotót, vagy videót, sőt még az adószámát sem tünteti fel. Ő legolcsóbb, a legjobb, és mindenkinek ő kell. Csak épp a matek nem jön ki, mert én láttam olyan szolgáltatót, aki több mint 5000 rendezvénnyel a háta mögött reklámozza magát. Neki sem lehet hinni. Azonban vannak olyan Dj-k is, akik eddig a Clubok Dj pultját látogatták erőszeretettel, és most egy teljesen új dologba kezdenek bele, ez pedig nem más mint az esküvő DJ-zés. Na, ez az igazi bukó 🙂 mert ugyebár nem összekeverendő a Club és az esküvők játszási listája 🙂 még a tematikája sem. Nem ehhez vannak szokva, de a kényszer nagy úr. A legnagyobb kedvencem amikor a Techno Dj-ből, vagy épp a fűtésszerelőből avanzsálódott esküvő DJ lesz.

Az én tanácsom a kedves jegyespároknak akik épp a legszebb napjukat szervezik, hogy minden esetben válasszanak számlaképes, jogtiszta, minőségi, leinformálható referenciákkal, profi hang és fénytechnikával rendelkező szolgáltatót! Bizonyosodjatok meg arról is, hogy garantáltan a kiszemelt DJ fog menni a nagy napotokra zenélni, mert számos esetben láttam olyan Facebook bejegyzéséket, melyben leírták, hogy a megbeszélt időpontban nem az a DJ érkezett akivel korábban szerződtek. No nem azért, amire elsőre gondolnál, hogy megbetegedett, hanem merőben más ok miatt. Nagy trükk, DJ csapatban dolgozni, majd mi megoldjuk, csak bízd ránk, mi olyan Dj-t küldünk aki tuti jó lesz nektek. Ez sosem jön be, az információk elfognak veszni az éterben. Ha pedig csak úgy valaki felkészületlenül beesik, abból nem lesz jó buli, ebben biztos vagyok. Nem vagyok a csapatban dolgozni a legjobb mozgalom  aktív támogatója.

Én abban hiszek amit én csinálok, alkotok hétről hétre,  nálam valós referenciákat és videókat találsz, az áram értékarányosak.

AJÁNLATOT KÉREK

 

Categories:

2022 - FOGLALT IDŐPONTOK