WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő DJ szolgáltatás és árak.

Mennyibe kerül egy esküvői Dj munkadíja? Elárulom nektek, nincsen két egyforma esküvő, még azonos helyszín és pár sem, ahol ugyan az lenne az igény.

  • A létszám az alapja mindennek, hogy a mennyien lesztek a lagzin, mekkora az alapterülete a rendezvénytérnek.
  • Milyen technikával dolgozik, mennyi kiegészítő fénytechnikát telepít a lagzi helyszínén…
  • Polgári szertartást kell-e hangosítani? Ha igen akkor hol lesz? Megegyezik ugyan azzal a hellyel, ahol a későbbiekben a lagzi is lesz?
  • A rendezvényterem falait megszeretnéd színezni (fényfestés)? Ha igen, itt jön a nagy kérdés, mennyi lámpára van szükség. Ebben mi segítünk neked.
  • Milyen fénytechnikára, hógépre, buborékfújó gépre, esetleg füstgépre van szükséged? Ez utóbbit nagyon sok helyen korlátozzák a füstérzékelők miatt. Ezért inkább a szárazjeges gépünket ajánljuk a figyelmedbe.
  • A kiszemelt DJ milyen messze található a rendezvényhelyszínétől?
  • A DJ-nek mennyi időn át kell rendelkezésre állnia, zenélnie?
  • Szeretnétek a nyitótáncot szárazjeges effekttel feldobni?

Az esküvőszervezők kalkulációi szerint az esküvői zene szolgáltatási díja, az egész esküvő költségvetésének kb. 10%-át teheti ki igényektől és extra szolgáltatásoktól függően, de egy legálisan dolgozó Dj munkadíja minimum, nettó 189.000,- HUF-tól kezdődik! Ők azok a vállalkozók akik legálisan dolgoznak, számlát adnak, befizetik a jogdíjukat és mindig elérhetők. A interneten megszámlálhatatlanul sok DJ ajánlata közül választhatsz. Lehet, hogy egy zeneszolgáltató kedvezőbb árú ajánlatot küld a részetekre, mint a versenytársak, azonban óvakodjunk a gyanúsan olcsó, mindent megígérő Dj-től. Az, hogy kinek mi az alapár ez egy személyre szabott kérdés, a műszaki tartalom a kulcsa az ajánlatok összehasonlításánál.

AJÁNLATOT KÉREK

Tapasztalt DJ-ként állíthatom nagyon sok szolgáltató túl árazza magát, ezért megéri összehasonlítani a beérkezett ajánlatokat a legfőbb szempontok alapján, és utána dönteni, mivel nem mindig az a legjobb ami a legolcsóbb. Sőt! Az sem biztos, hogy a legdrágább a legjobb. A döntés a TI kezetekben van, mi csak segíteni tudunk, hogy a végén ne legyen csalódás.

 

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK