Színvonalas Esküvő Dj-t keresel a 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock és az Alternatív zenestílus klasszikusaival, régi és új, napjaink kedvenceivel, esetleg klasszikus lakodalmas (kizárólag a pár előzetes kérésére) zenével, akár Ceremóniamester / Partimester kombóval? Ez utóbbiakat kizárólag opcióban ajánlom figyelmedbe

RÉGI KEDVENCEK & MAI SLÁGEREK, A TI, NAGY NAPOTOKON!

Megvan a pontos, kidolgozott módszerem, hogy a táncparkett tele mindig tele legyen 🙂

Minden korosztály zenei igényeit figyelembe véve játszom a régi kedvenceket és napjaink slágereit, ahol mindenki táncra perdül, és egy egész életre szóló élményben részesül! Közel 10 éves esküvői tapasztalatom, több mint háromszáz esküvővel a hátam mögött, bátran állíthatom, hogy nem lesznek unatkozó emberek, ugyanis minden esetben figyelem a közönség reakcióit, igényeit és ahhoz mérten alakítom az aznapi szettemet. Kiegészítő szolgáltatásként, ha nincs megbízott vőfély vagy ceremóniamester, ebben az esetben a ceremóniamester szerepét szívesen átveszem, az ifjúpár igényeihez igazítva. A szolgáltatásomat országosan, de az EU teljes területén kínálom, rendelkezésre állok….

Az esküvő teljes egészében az együttműködés, a kommunikáció és az élményszerzés céljait szolgálom, az eseményre pontosan, felkészülten érkezem.

Az esküvő előkészítésében tudásom legjavát adom, hogy az esküvő forgatókönyve szerint megvalósítható eseményeket és időrendet tartalmazzon. Minden esetben felhívom a párok figyelmet az előkészítés során az esetleges problémás helyzetekre és erre vonatkozóan megoldást is javasolok. Ceremónia vagy partimesterként figyelembe veszem és összehangolom a pár igényeit, a vendégek kulturális hátterét és a helyszín adta lehetőségeket. Szükség esetén felhívom a figyelmet a lehetséges konfliktusokra, és megoldást kínálok ezek elkerülésére.

Ha azt szeretnéd, hogy a násznép egy igazán jó hangulatú buliról beszéljen sokáig, ha a hagyományokat megőrizve, vagy  ha nem feltétlenül ragaszkodsz a hagyományokhoz, hanem, inkább egy elegánsabb partit szeretnétek az esküvőtökre akkor a legjobb helyen jársz!  Az általam nyújtott esküvői Dj  + Partimester szolgáltatás a lehető legjobb megoldás lehet életetek legszebb napján. Profi Dj-ként aktívan használok mikrofont az est folyamán, konferálok, műsort vezetek.

Amit biztosan garantálni tudok. Változatos zene, látványos Ledes hangvezérelt fénytechnika, garantált házibuli hangulat, a klasszikus retro dalokon keresztül egészen napjaink legnagyobb slágeréig.

Három esetben engedheted meg magadnak és esküvődnek, hogy nem profi esküvő Dj-t hívsz…

❌… Ha neked elég egy ember, aki kezeli a youtube-ot és mindegy milyen hangulat lesz az esküvődnek..

❌… Nektek mindegy milyen érzéssel emlékeznek vissza boldogságotokra a barátok, rokonok..

❌… Ha zenekart szeretnétek… 😊

 Referencia videóimat itt találod  <<< VIDEÓ GALÉRIA >>>

Esküvő és Parti Dj-ként állíthatom nem kis felelősség eldönteni, milyen zene szórakoztassa a násznépet az esküvődön. Ezért figyelembe kell vennetek a vendégek összetételét, életkorát, és persze a ti igényeitek sem mellékesek, hiszen ez életetek egyik kiemelkedő napja! Egy Dj-nél nincsenek hamis hangok és elrontott dalszövegek, otthonosan mozgok a különböző zenei műfajokban, legyen az 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock klasszikusai!

Az esküvőkön a klasszikus, jól megszokott lakodalmas zenék, melyeket általában eredeti verzióban játszom (természetesen, a mulatós műfajt kizárólag külön kérésre játszom, de nem egész estés szettben.), kiválóan párosíthatóak, kiegészíthetőek a Retro Disco és a mai slágerek hangulatával, így igazán emlékezetes lehet életetek legszebb napja. Nálam nincsenek rejtett költségek! 100% Árgarancia! 🙂 Ha kizárólag lakodalmas zenét szeretnél az esküvődre, ebben az esetben nem én vagyok a megfelelő ember a számotokra.

Válassz képzett, tapasztalt, jogtiszta DJ-t!

Tudjátok miért dolgoznak velem a megrendelőim?

✘ Tudják, hogy minden esetben megbízható vagyok.
✘ Tőlem azt kapják, amit megbeszélünk.
✘ Tudják, hogy nekem a násznép és a pár felhőtlen szórakozása a legfontosabb.
✘ Mert tudják, hogy 100% árgarancia van, rejtett költségek nélkül!

Minden esetben megbízási szerződéssel dolgozom, az esküvőre én megyek, így biztosak lehettek benne, hogy az a személy szórakoztat majd Benneteket, akivel kialakult a személyes szimpátia. Amennyiben már nem tudom elvállalni esküvőtöket, akkor tudok ajánlani hozzám hasonló színvonalú esküvői DJ-t.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Polgári szertartás hangosítása

A DJ szolgáltatás mellé komplett kitelepülést is vállalok, akár szabadtérre is. Napjainkban trendi lett, hogy a polgári szertartás az esküvő helyszínén vagy attól eltérő helyen, de nem anyakönyvi hivatalban kerül megtartásra. Ebben az esetben, hogy az igeneket a hátsó sorokban is hallani lehessen, szükség van megfelelő hangosításra. A ceremónia fényét emeli, ha az alkalomhoz illő aláfestő zenék is felcsendülnek, melynek kiválasztásában is segítségetekre leszek.

Szárazjég az esküvőn

Kizárólag szárazjéggel dolgozunk… szeretnétek egy igazán különleges nyitótánccal (First dance) meglepni a vendégeket az esküvőtökön?

Exclusive szolgáltatásom abban különbözik a többi már ismert megoldásoktól, hogy a normál füstgépek füstje felszáll, míg a szárazjeges gépünk által készített füst a földön marad, így olyan mintha a felhőkön táncolnátok, ezért egyedülálló vizuális élmény mellett, különleges képek és videók készülhetnek rólatok. Higgyétek el varázslatos élményben lesz részetek!

A gépünkkel (Chauvet Nimbus) másodpercek alatt hozzuk létre azt a bizonyos felhőt, ahol a fellegekben érezhetitek magatokat. Ezzel az effekttel nem csak a nyitótáncot dobhatjuk fel, hanem a buli során fokozhatjuk vele a hangulatot is, hiszen a füst nem száll el, hanem nagyon sokáig a földön marad, és 40-50cm magasságban hömpölyög, így garantáltan egyedi látványban lesz részetek. A felhőket természetesen több féle színnel megvilágíthatjuk.

Ha felkeltettem az érdeklődésed kérj mielőbb ajánlatot, hiszen egy nap csak rendezvényen tudunk ott lenni!

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

DJ vagy zenekar?

Örök érvényű kérdés, amely szinte minden esküvő szervezésénél felmerül. Számos dologra érdemes odafigyelni, amikor zenekar felkérésén gondolkodunk:

 • Valóban élőben játszik-e a zenekar?
 • Valóban műsort, produkciót ad-e a zenekar, vagy csak olcsó szintetizátorokkal, lélektelenül eljátsszák a legismertebb slágerek rossz feldolgozásait?
 • Rendelkezésre áll-e a megfelelő infrastuktúra (helyszín, színpad, hang- és fénytechnika, stb.) ahhoz, hogy a zenekari produkciónak ténylegesen értelme legyen?
 • Egy zenekar általában 2-3 vagy annál több főből áll. Sokszor elég borsos áron dolgoznak, az énekes hangja meg vagy tetszik vagy nem.

Az esküvői dj egy személyben megoldja a hang és fénytechnikai, zeneszerkesztési kérdéseket (pl:Nyitótánc), valamint egész éjjel szórakoztató műsort prezentál pihenő nélkül.

Összességében elmondható, hogy amennyiben a költségvetésbe belefér, jelentősen fel tudja dobni az eseményt egy jó zenekar.

Nagyon fontos azonban, hogy ez valóban egy színvonalasan zenélő, igazi muzsikusokból álló, referenciákkal rendelkező, produkcióképes zenekar legyen. ÉS NE JÁTSSZON EGÉSZ ESTE! Egy kb. egy órás műsort adó, valóban zenekarként működő, színpadi koreográfiával, fix repertoárral rendelkező, esetleg saját számokat is játszó zenekar általában sokkal értékesebb, mint egy – akár kevesebb pénzért is – egész este játszó fél-amatőr vendéglátós csapat. A rövid, kifejezetten koncert jellegű műsor színesíti, gazdagítja az esküvő programját, míg a hosszú órákon keresztül játszott, egy hangszínen előadott dalok kifejezetten lehúzzák azt.

Miért válaszd az esküvő DJ szolgáltatást?

 • Minden esetben megfizethető. 
 • Széles zenei repertoár, kedvenc slágereidet eredetiben hallhatod. 
 • Folyamatos zenei szolgáltatás, pihenő nélkül. 
 • Helyszínre szabott hangosítás a helyszín méretének függvényében. 
 • A DJ és pultja kis helyen elfér. 
 • Egy személyre kell ételt, üdítőt számolni. 
 • A zenekar tart pihenőt, míg egy DJ-nek nincs szüksége rá. 

Elgondolkodtál azon, hogy a kedvenc dalodat, amit a zenészek nem igazán ismernek, vajon, hogy fogják eljátszani?

Esküvői Dj szolgáltatásom kiterjed a házibuliktól, a kiemelkedő eseményekkel kapcsolatban jelentkező egyedi, különleges igények kielégítéséig és azoknak ajánlom akik egyedi estét szeretnének, legyen az lakodalom, lány és legénybúcsú, születésnap, retro party, céges rendezvény, farsang, szilveszteri mulatság vagy bármilyen fel nem sorolt “jeles” alkalom. Továbbá vállalom az esketési ceremóniák hangosítását és a nyitótánchoz a szárazjeges effektet is az EU területén bárhol. Az öltözködésemben egyéni stílusomat is megjelenítem, de mindig megtisztelem a megrendelőt és a vendégeket.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Legális Dj-t keresel? Tudtad, hogy az esküvőkön is kizárólag jogtiszta hangforrásról lehet a zenéket lejátszani?

Jogtiszta hangforrásokról játszom, így nem kell tartani a rendezvényeimen a NAV, MAHASZ vagy ARTSIJUS ellenőrzés kellemetlenségeitől. Ha jogtiszta, számlaképes, vállalkozói engedéllyel  és színvonalas munkát végző Dj-t keresel, akkor jó helyen jársz! MAHASZ által hitelesített jogtiszta engedéllyel – A Magyar Dj szövetség tagjaként, minden esetben  alkalmazkodom a szervező igényeihez.

Az esküvő a párok életében az egyik legkülönlegesebb, életre szóló esemény. Fontos, hogy minden érintett, különösen azok, akiknek fizetünk is a szolgáltatásaikért, teljes mértékben tisztában legyenek felelősségükkel.

Képzeljük el például azt a helyzetet, amikor az esküvőnk zeneszolgáltatásával megbízott DJ “elfelejtette” tevékenységét legalizálni, esetleg az általa játszott zenékkel szerzői jogsértést követ el, és a hatóság pont a mi esküvőnkön foglalja le a lemezeit…

Sajnos léteznek ilyen felelőtlen DJ-k, akár olyanok is, akik egyébként komolynak, megbízhatónak tűnnek, profinak látszanak, rendezett weboldaluk van, stb. Mivel a DJ szakma manapság nincs engedélyhez kötve, így sokan próbálkoznak vele, mint megélhetési lehetőség.

Polgári vagy Templomi szertartáshangosítás

Ha a polgári vagy templomi szertartást, igény szerint hangosítom a szertartást az előre egyeztetett aláfestőzenékkel, minőség hangzással, mikrofonokkal, keverőpulttal. A polgári szertartás hangosítását az alapcsomag tartalmazza!

Esküvői zene, Esküvő Dj munkadíjam

Míg egy esküvői zenekarnak általában 100 – 100 zeneszám van a repertoárjában, ezzel szemben egy esküvő dj-nek több ezer zeneszám áll a rendelkezésre. Zenei repertoárom széleskörű, ezért az egyedi igényekhez megfelelően azonnal igazodom. Az egyedi kérésekhez javaslom legalább 50-100 zeneszám előre történő egyeztetését, hogy az esküvődön biztosan ne maradjon ki egyetlen kedvenc dalotok sem. Ezután nem marad más hátra, mint tánc a végtelenségig…

Az áraim megfizethetőek, értékarányosak.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Mit tartalmaz még az Esküvő Dj szolgáltatásom – Dj-t esküvőre!

 • Esküvő, Retro vagy Party Dj szolgáltatást 10 órás időtartamra, hosszabbítás lehetséges. Az időtartamot a megbeszélt a zene szolgáltatás kezdési időpontja és az utolsó zenei hang elhangzásáig kell érteni. (A technika be- és leszerelési ideje nem számít bele.)
 • Útiköltséget
 • 1 fő DJ., a jó hangulathoz szükséges professzionális hang- és fénytechnika, és a hozzájuk szükséges állványok, vezérlők, kiegészítő eszközöket
 • Nyitótánc zenei anyagának szerkesztését
 • Az esketési ceremónia hangosítását (bevonuláshoz, az aláíráshoz és a fogadalomtételhez, gyűrűhúzáshoz, a szülők köszöntéséhez, gratulációhoz. Az anyakönyvvezető beszéde alatt pedig halk , instrumentális zenét szoktam játszani)
 • Vacsora alatti halk zenét (klasszikus slágerek – oldies, magyar oldies, retro slágerek)
 • Zenei tippeket. Érdemes külön zenéket választani a szertartáshoz, tortavágáshoz, gyertyafény keringőhöz.
 • Beszerelést, bontást
 • Forgatókönyv minta (segítek megtervezni)
 • Szükség esetén URH-s mikrofon,
 • Lézer, köd-, buborékgép, szárazjég gép stb. (Nem tartalmazza az alapcsomag)
 • Segítek eszközeimmel, tapasztalataimmal
 • Ezekkel az eszközzel dolgozom , minden esetben a helyszínhez igazítva. Minden eszköz a saját tulajdonom, nem bérlemény…

  • PIONEER professzionális DJ Set
  • Mobil Dj pult előlap megvilágítva
  • 2 db mobilmikrofon + mikrofon állvány a szertartáshangosításhoz
  • 2-4 db JBL top hangfal + Tripod + megvilágítás + állvány + JBL EON 615 Aktív szubbasszus hangfal. (Ezt mindig a helyszínhez és a vendégek számhoz igazítom.)
  • Chauvet Disco effekt fények (Gigbar 2, Swarm 5)
  • UV LED fények
  • Chauvet LED, robot lámpák, mozgófejes lámpák (ezeket mindig az adott helyhez igazítom)
  • Lézer fénytechnika
  • Chauvet Nimbus szárazjég gép a nyitótánchoz

Esküvő Dj – Költséghatékony megoldás – Házibuli hangulat garanciával!

Költséghatékony megoldás Dj-t választani hiszen egy embert kell fizetned 3-4-5 helyett, és ez az összeg általában, nem éri el egy színvonalas, ám drága zenekar tarifáját. Sőt! Egy Esküvő Dj-nél nincsenek hamis hangok és elrontott dalszövegek, legyen az 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock klasszikusai!

Esküvő Djk minden típusú esküvőre

Az esküvői dj egyre elterjedtebb, és egyre több esküvőn szolgáltatja lemezlovas a talpalávalót zenekar helyett.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

 

Categories:

Tags:

2020 FOGLALT IDŐPONTOK