WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvő Dj és Ceremóniamester szolgáltatás esküvőre.

Nagyon sok felkészült jó Esküvő Dj van szerte a világban, de az esküvő estélye nagy szakértelmet igényel, hiszen ez nem egy club, itt meg kell felelnünk minden korosztály zenei irányultságának is. Ezért figyelembe kell vennetek a vendégek összetételét, életkorát, és persze a ti igényeitek sem mellékesek, hiszen ez életetek egyik kiemelkedő napja!

Sokszor azt tapasztaljuk, hogy kizárólag az ár számít, a szakértelem, a hang és fénytechnika, a DJ felkészültsége másodlagos szempont lett, pedig ez nagymértékben rányomja a bélyegét az estére. Ezen az estén a legfiatalabb korosztály ugyanúgy képviselteti magát, mint az idősebb korosztály.

AJÁNLATOT KÉREK

A zene és fények nem másodlagos szempont egy esküvőn!

Egy komolyabb esküvő DJ gondoskodik az esküvő parádés hangulatáról, a szükséges fényeket előre telepíti, amennyiben szükséges, a polgári szertartáshoz szükséges technikai eszközöket, mikrofonokat, hangsugárzókat, lejátszót, valamennyi szükséges összekötő kábelt és más egyéb eszközöket biztosítja!

Semmi pöttyös lámpa és lézer!

Hangulatos világítási berendezésemmel impozáns megjelenést kölcsönzök a teremnek, ezzel is tovább fokozva az esküvői dekoráció megjelenését. Minden esküvő más, nincsen két ugyan olyan zenei irányultságú pár és násznép, de azért vannak olyan dalok melyeket minden esküvőn kötelező játszani!

Ki is legyen a Dj-nk? Hogyan is válasszak?

A döntésetek során vegyétek, figyelembe milyen referenciákkal rendelkezik. Hány esküvőn játszott, fotókkal, videókkal rendelkezik-e vagy sem. Rendelkezik e MAHASZ jogosítással vagy éppen a Legális Dj tag vagy sem!

A legrosszabb választás…

A választásotok során, ne csak az árat nézzétek, ami tudom, néha elképesztőnek tűnik, ami még így is egy komolyabbnak tűnő, de zeneileg messze elmaradó zenekar ajánlatánál is kedvezőbb. Az Esküvő Dj felkészültségén múlik az este sikere, a talpalávalót ő húzza, és az eredetiség a legfőbb erénye, de az este sikere nem csak rajta múlik.

 

Tags:

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK