WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Esküvőre DJ-t. Mit kell tudnia egy profi esküvő DJ-nek?

A hosszabb távú, folyamatos szórakoztatásra, a “hajnalig tartó mulatozásra” a legalkalmasabb egy profi DJ. Itt is nagyon fontos azonban a PROFI szót hangsúlyozni. Nem feltétlenül profi az, aki annak mondja magát, akárhány évet is húzott már le a szakmában, vagy akármilyen naprakésznek tartja a saját zenei ízlését.

A profi DJ széles zenei repertoárt képes játszani, a vendégek igényeihez maximálisan alkalmazkodik, tudatos koncepciót követve, nem csak a kívánságokat játssza a másik után. Szakmaisága mellett a jogi, gazdasági, technikai háttere is megbízható, rendezett.

Esküvőre DJ – A profi esküvői DJ-k legfőbb ismertetőjelei:

 • A kapcsolatfelvételt (telefon, e-mail) követően bármikor kész személyes találkozóra az ügyféllel, képes közösen megbeszélni az elvárásokat, kialakítani az elképzeléseket.
 • Írásban szerződik, számlaképes
 • Szerzői jogi háttere rendezett
 • A sok lehetőség közötti választásban az ügyfelet saját, egyedi erényeivel igyekszik meggyőzni, nem pedig a versenytársak bírálásával
 • Tud mikrofonba beszélni, a vendégekkel kommunikálni
 • Egyszerűen kezelhető, de minden szükséges információt megadó, rendezett és profi honlapot üzemeltet, amelyen megtalálhatóak.
 • Neve, elérhetőségei, referenciái, fotók a korábbi rendezvényekről, ahol dolgozott, és a szükséges (lehetőleg képekkel alátámasztott) információk a hang- és fénytechnikai hátteréről.
 • Hangosítást, fénytechnikát minden esetben tud biztosítani a rendezvényre, ez az árajánlatában is szerepel, s érthetően el tudja magyarázni a hangrendszer paramétereit
 • A zenei stílus és a konkrét dalok kiválasztásában is előre tud dolgozni, együttműködve a megrendelővel, egyeztetve az elvárásokat, igényeket
 • Öltözködésében egyéni stílusát is megjelenít(het)i, de mindig megtiszteli a megrendelőt és a vendégeket.
 • Árai megfizethetőek, értékarányosak, de sohasem gyanúsan olcsóak. Ha egy DJ 60-80 ezer forint körül, hangosítással együtt elvállal egy esküvőt, az igen nagy kockázatokat rejt magában.
 • Nem feltétlenül, de a legtöbb esetben a profi DJ-k csapatban dolgoznak, céges formában működnek, így ha valamiért egyikük nem tudja vállalni a megjelölt időpontot, rögtön tud ajánlani egy kollégáját
 • A szolgáltatók részéről, az alkoholfogyasztás, sem a dohányzás önmagában nem probléma egy DJ működése során, fontos ezek mértékének, körülményeinek, stb. pontos, előzetes tisztázása.

A DJ szerepe, feladata a széleskörű vendégsereg folyamatos szórakoztatása, elsősorban a formális, kötött programok lezajlását követően.

A vendégek kedvencei a gyenge minőségű feldolgozások helyett eredetiben szólalnak meg egész este, lendületes, fiatalos, de a szülők, rokonok számára is élvezhető műsort tud összeállítani. Emellett a rendezvény alatt is képesnek kell lennie háttérzenét, a programok közötti átkötések atmoszféráját biztosítani.

Na, akkor hol találok jó DJ-t, és a sok ajánlat közül melyiket fogadjam el?

Jogos a kérdés, nem is könnyű. Nincsen olyan DJ, aki mindenkinél profibb, és minden esküvőre a legjobb. Eltérőek lehetnek a stílusok, az igények, és mindenki valaki mással találja meg a legjobban a közös hangot.

Fontos, hogy a fenti szempontokat mindig tartsuk szem előtt az ajánlatok elbírálásánál.

ESKÜVŐRE DJ – AJÁNLATOT KÉREK

Categories:

Tags:

2023 - FOGLALT IDŐPONTOK