WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Engem keresel…

Ha nem akarod a véletlenre bízni az esküvőd hangulatát.

Ha egész éjjel a legjobb zenékre szeretnél táncolni.

Ha nem szeretnél váratlan helyzetekkel és kiadásokkal szembesülni...

Profi vagy vicces nyitótánc mixre van szükséged? Milyen hosszú az optimális esküvői nyitótánc zene mix?

Azt szeretnétek, hogy a vendégeitek kiválóan érezzék magukat? Minden szem Titeket figyel majd és fontos, hogy ezek a tekintetek végig is kísérjék a nyitótáncotokat.

A dalok tökéletes sorrendjével felépítjük a nyitótánc hangulati ívet, amivel a vendégeitek táncolási kedvét hamar elérjük!

Te is ezt szeretnéd?

Az egyszerűbb koreográfiákat akár a Youtuberól, otthon is megtanulhatjátok, mert rengeteg profi vagy vicces videót találtok ebben a témában is. egy kattintás és máris indulhat a keresgélés, mivel privát linket kaptok tőlem, melyben én már előre összegyűjtöttem a legjobb zenéket és videókat hogy ne kelljen kutakodnotok az internet sűrűjében!

A profi táncos zene (angol és bécsi keringő) videók mellé, táncoktató videót is csatolok, így akár otthon is elsajátíthatjátok a kiválasztott dalhoz a tánctudást.

Milyen hosszú az optimális esküvői nyitótánc zene mix?

Az egyedi elképzelések mellé a koreográfia sem elhanyagolandó, a megvalósításához persze kérhetitek tánctanár segítségét is, de számtalan alkalommal a tánctanár az, aki szívességből elkészíti a nyitótáncotok mixet és így nem kerül semmibe sem, ami biztosan nem olyan lesz mint amit mi készítünk stúdióban. Ha szeretnétek, tánctanárt is szívesen ajánlok a partnereim közül…

Egyedit vagy csak egy másolatot szeretnél, egy korábban készült esküvői videóban?

Ha nem lenne ötletetek, szívesen segítünk a zenék kiválasztásában. A zenei montázst több, ismert dalrészletekből rakjuk össze a ti saját igényetek alapján egy kis félturbózással.

Egy korábban a youtubeon talált first dance videóban elhangzott zenei összeállítást szeretnél nyitótáncnak?

Szívesen legyártjuk neked! nem kell mást tenned, válaszd ki, és küld el nekünk a linket!

Pár javaslat a tökéletes nyitótánc mixhez:

  • Nyitótáncotok ne legyen hosszabb mint 5-6 perc. (A nagyon hosszú nyitótáncok unalmassá válnak, melyek nem érik el a megfelelő hatást.)
  • Ismertebb dalokat válogassatok össze. A zenékből pedig olyan részleteket válasszatok ki amiből mindenki azonnal ráismer a dalra.
  • A nyitótánc mixek általában 7-10 számból állnak.

AJÁNLATOT KÉREK

Categories:

2022 - FOGLALT IDŐPONTOK