WEDDING TOUR BY DJ FIDO

Válaszd a minőséget életed nagy napjára!

Kiváló  hangulatú bulit szeretnél az esküvődön? A Covid -19 miatt halasztásra került az esküvőd és DJ-t keresel? Ha igen, ne is keresgélj tovább!

Szárazjég – Táncolj a felhők felett! – Szárazjeges füst esküvőre, esküvő DJ, Rendezvény DJ

⭐️ Szárazjég ⭐️ Táncolj a felhők felett! ⭐️Szárazjeges füst esküvőre, esküvő DJ, Rendezvény DJ

Szárazjég az esküvődön? Sok Esküvő DJ-vel ellentétben kizárólag egyedi méretű szárazjéggel dolgozunk, nem füstfolyadékot használunk..

Dobd fel a szertartásod, az esküvőd nyitótáncát vagy épp a gyertyafénykeringő hangulatát szárazjeges effekttel. Ezzel a szárazjeges effekttel különlegessé varázsolhatjátok a nyitótáncotokat, a torta felszelésének pillanatát, vagy a gyertyafénykeringőt, de akár bevonulásotok pillanatát a szertartásra. Ez utóbbit akár kültérben is megtudjuk valósítani. 

Ez a speciális effekt szolgáltatás abban különbözik a többi már ismert megoldásoktól, hogy a normál füstgépek füstje felszáll, míg a Chauvet Nimbus szárazjeges gépem által készített füst a földön marad.

Ezért egy olyan effekt jön létre, mintha a felhőkön táncolnátok, így az egyedülálló látvány mellett, különleges képek és videók készülhetnek rólatok.

Garantáltan varázslatos élményben lesz részetek! Ezzel az effekttel nem csak a korábban felsorolt eseményekkor dobhatjuk fel a hangulatot, hanem a buli során tovább fokozhatjuk vele a hangulatot is, Az elkészített felhőket természetesen több féle színnel is megvilágíthatjuk. 

⭐️ Szárazjég ⭐️ Táncolj a felhők felett! ⭐️Szárazjeges füst esküvőre, esküvő DJ, Rendezvény DJ

Ha felkeltettem az érdeklődésed kérj mielőbb ajánlatot, hiszen egy nap csak rendezvényen tudunk ott lenni! 

Categories:

2022 - FOGLALT IDŐPONTOK